Natural Care & smertelindring for et ben sår

10/13/2010 by admin

Ben sår, når efterlades uden opsyn, kan være hjemsted for en litani af infektioner, sygdomme og parasitter. Hvad mere er, kan smerter forårsaget af en svær ben sår være ubærligt, især mens oplevet i ørkenen langt fra støtte. Mens naturlige behandlinger ikke bør anvendes som en erstatning for professionel medicinsk hjælp, er der nogle naturlige retsmidler, der kan holde dig gå, indtil hjælpen kommer frem.

Desinfektionsmiddel

Antibakterielle og antimikrobielle kemikalier kan findes overalt i naturen. De fleste plantefrø og mange planter er belagt med desinfektionsmidler for at beskytte dem mod forskellige mikrobielle rovdyr. Nogle af disse kemikalier er giftige selv for mennesker, men nogle meget almindelige planter kan bruges til at desinficere selv store sår.

Sphagnum

Sphagnum vokser over hele verden og har kraftige antimikrobielle politikker. Male en stor mængde af sphagnum let i et par øjeblikke til at frigive kemiske og at dræbe enhver bladlus eller andre små insekter infesting området, og derefter anvende på benet sår som et grødomslag. Som det tørrer, bør mos overholde sår som et band-støtte. Dette vil holde dit sår bakterier-fri og forholdsvis godt beskyttet mod elementerne indtil hjælp kan ankomme.

Balsam Fir olie

Balsam fir, som vokser over hele Nordamerika, indeholder olie, som er høj i antibakterielle kemikalier og også tørrer som en fugemasse. Denne olie kan være samlet i små mængder fra blister bælg beliggende over træ bark eller i større mængder af kogende barken sig selv (hvis du har madlavning udstyr som en transportabel brændeovn eller endda en lille gryde) og skimning af olie fra toppen. Når det er afkølet, anvende en generøs hjælpe på såret og derefter glat over. Ydersiden bliver klæbrig og kunne samle nogle vragrester, men såret bør forblive ren og forseglet. Fordi balsam fir olie har en mild bedøvelsesmiddel kvalitet og fordi det virker som en lufttæt forsegling, er denne behandling især nyttig på forbrændinger.

Pisang

Pisang dyrkes i hele den sydlige halvkugle og i dele af det sydlige USA. Pisang, selv anvendes almindeligt som mad, men deres blade kan også bruges som en smertestillende. Vejbred blade kan vokse så stor som 2 meter eller mere, så ét blad kan gå en lang vej. For at aktivere smertestillende egenskaber, tygge eller male en gavmild portion. Når plantemateriale har nået en frugtkoed konsistens, spredes på en ren del af Vejbred blade og wrap som en forbinding omkring såret. Denne metode kan gentages hver time.

Birk, pil og poppel

Hvis smerten fortsætter med nogen af disse behandlinger, kan du prøve at tygge på bladene af en Birk, pil og poppel træ. Bladene af disse træer indeholder salicylsyre (den aktive ingrediens i aspirin) og kan bruges til at behandle alt fra hovedpine til mindre sår og forbrændinger. Denne fælles behandling fungerer også som en anti-inflammatorisk for blå mærker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com