Typer af stressfaktorer, der øger modtageligheden for forkølelse hos raske voksne

09/17/2010 by admin

Typer af stressfaktorer, der øger modtageligheden for forkølelse hos raske voksne

Glemme, dækker din mund, når du nyser. Pittsburgh kolde undersøgelse, instrueret af Sheldon Cohen, en psykolog på Carnegie Mellon University, viser, at psykiske stressorer sted voksne på en øget risiko for at fange en forkølelse. Mennesker med langvarig stressfaktorer---dem varede mere end en måned---var 2,2 gange mere tilbøjelige til at fange en forkølelse, end var mennesker, der oplevede kortvarige perioder med stress. Her er nogle af de mest almindelige kilder til stress, som kan føre til nedsat immunitet til forkølelse.

Arbejdspres

Arbejdsrelaterede understreger---såsom arbejdsløshed, underbeskæftigelse, spændinger i arbejdspladsen eller blot jobrelaterede pres---gjort de emner, der er fire gange større sandsynlighed for at fange forkølelse end dem med spændingsfri arbejdssituationer.

Sociale Stress

Sociale stress kan synes som om det er alle i dit hoved, men det kan faktisk svække immunsystemet, gør dig mere og mere modtagelige for at fange en forkølelse. Mobning, kan interaktion med aggressive personer eller skræmmende sociale situationer (som offentlige taler) alle forårsage sociale stress. Denne faktor er også udbredt blandt teenagere, unge og børn, der ofte støder stressende scenarier i skolen.

Frygt og angst

Frygt er faktisk en årsag til stress---, eller hvis du ønsker, kan du se stress som en mild form for frygt. Uanset definitionen, kronisk frygt eller angst kan bære på kroppen så meget som det gør på sindet, hvilket gør raske voksne mere modtagelige for forkølelser og andre infektioner.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

En kronisk og langvarig sygdom er absolut en form for såvel fysisk som psykisk stress. Selvom sygdommen ikke er din, kan at have en ven eller et familiemedlem med en kronisk sygdom bære på dig mentalt. Selv trussel af sygdom---sige, en mole, der er potentielt kræft---bidrager til overordnede stress, hvorvidt det rent faktisk bliver til virkelighed.

Aging

Det sker for alle, men nogle voksne tager det hårdere end andre. En intens modvilje mod ældning, en modvilje mod at give slip på din Ungdom, frygt for døden eller endda et had til ældningstegn---som rynker eller overgangsalderen---kan være en stor stressfaktor i en tilsyneladende normal liv.

Reducere Stress

Sænke antallet af psykologiske stressfaktorer i dit liv vil gøre dig mindre modtagelige for forkølelse, styrke dit immunforsvar og give dig en samlet bedre syn på livet. Musikterapi, bevidst positiv tænkning, meditation, yoga og motion er alle fantastiske måder at lindre stress. Du kan endda gå for drinks med dine venner og de-stress samtidig---en undersøgelse fra bind 64 af "Journal of psykosomatiske Research" har vist, at attachment og social støtte blandt voksne reducerer psykologiske stress.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com