Hvordan er blodtryk opretholdes?

11/04/2012 by admin

Flere faktorer til blodtrykskontrol

Mange faktorer bidrager til at kontrollere blodtrykket. Motion, for én, der forårsager muskler til kontrakten og slappe af, alternativt klemme og frigive blodkar, forårsager blod at bevæge sig hurtigere og langsommere. Konstant konstant bevægelse af kroppen hjælper til at opretholde en regelmæssig rytme i blodtrykket. Det betyder ikke, at folk skal gøre anstrengende motion hele dagen til at forblive raske. Det betyder, at normale kropslige bevægelser såsom at gå, løfte, arbejder eller spiller kan gøre jobbet. Belaste musklerne kan få blodtrykket til at stige så godt. Selv belastende at opnå en afføring kan skabe sådan et stigende pres.

Blodkar reaktioner på naturmedicin

Størrelsen af blodkarrene er direkte relateret til den stigning eller fald i blodtrykket. Fartøjerne kan forstørrede eller pådraget sig ved at tage visse typer af homøopatiske midler såsom E-vitamin, Coenzym Q10, L-carnitin, magnesium, calcium, omega-3 fiskeolie, tjørn ekstrakt, hvidløg, ginkgo biloba, vindruekerneolie ekstrakt og grøn te ekstrakt. Disse stoffer stimulere sammentrækning og slippe rytmen i blodkarrene til at holde blodtrykket på de korrekte niveauer at korrespondere med hvad du laver. Dagtimerne er naturligt højere end natten ones. Disse naturlige retsmidler bør ikke tages sammen med receptpligtig medicin, dog, da de kan forårsage medicin til at mislykkes eller skade på de indre organer. Spiser ordentligt og opretholde en sund vægt kan bidrage til at holde blodtrykket på normale niveauer, takket være mindre stress på de indre organer.

Nervesystemet og blodtrykskontrol

Elektrisk stimulering kan hjælpe med at kontrollere blodtrykket. Når nerverne i det veinous system forstand at blodtrykket falder for lavt, sender de signaler til det centrale nervesystem. Disse sensorer er kaldet baroreceptors, som signal hjernen til at enten øge hjertets pumpe eller begrænser blodkar for at øge strømmen af blod gennem dem. Efter samme metode, hvis presset bliver for høj, hjernen instruerer fartøjer til at åbne op for at bremse strømmen af blod og hjertet nedsætter sin rytme for at holde trykket stabiliseres. Varme og kolde temperaturer har også en effekt på diameter af blodkar, forårsager en differentieret i blodtrykket, selv. Anvende varme eller kulde direkte på huden kan forårsage mild dilatation eller forsnævring af fartøjer i den pågældende region.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com