Hvordan man kan finde en certificeret Radon ekspert

09/22/2010 by admin

Hvordan man kan finde en certificeret Radon ekspert

Radon er virkelig en lydløs dræber. Mens du ikke kan se, lugte eller smage det, radon er til stede i mange hjem over hele USA og er ansvarlig for 21,000 lungekræft dødsfald hvert år, ifølge en 2003 EPA undersøgelse. De kritiske trin i begrænsning af død og andre sundhedsmæssige problemer omfatter måle mængden af radon i hjemmet, og hvis høje niveauer af radon findes, ansætter en certificeret mitigator til at reducere radon niveauer. To certificeret entreprenører er nødvendigt--en til måling af radon og én for at sænke niveauet hjem--men de enkelte trin for at finde både certificeret radon eksperter i dit område er det samme og begynde med at kontakte din stat radon kontor.

Instruktioner

• Vælg type af certificeret leverandør du har brug for. En standard måling udbyder har den mindste uddannelse og skal sende testresultater til en lab, mens en analytisk måling provider typisk præsenterer testresultater straks og karakteriserer tendenser i koncentrationen af radon i dit hjem. Vælg en måling udbyder, hvis du har brug for nogen til at fortælle dig, om du har radon i dit hjem. Vælg en analytisk måling udbyder, hvis du tror eller ved radon er til stede i dit hjem og ønsker en bedre, on-site opdeling af situationen.

Vælge en udbyder, afbødning, når test i dit hjem viser høje niveauer af radon.

• Kontakte din stat radon kontor eller gå til National Environmental Health Association og National Radon Safety Board hjemmesider at vælge din tilstand og finde lister over EPA-certificeret måling og afbødning udbydere i dit område (Se ressourcer).

• Spørg ejendomsmæglere eller professionelle entreprenører du har tillid til anbefalet radon måling udbydere eller radon afbødning udbydere de arbejder med på regelmæssig basis.

• Kontakt flere radon eksperter og få overslag, bede om referencer og kontakt referencer til at sikre, at de var tilfredse med udbyderens arbejde. Sørg for radon ekspert inspicerer hjem før at give et skøn, kan forklare det arbejde han vil fuldføre, og hvis han er en ekspert, afbødning ved præcis hvordan radon reduktion system fungerer.

Tips & advarsler

  • Sammenlign contractors' skøn og tænke over, hvad du får for dine penge. For eksempel, kan en billigere system koste mere at køre, mens den dyreste system måske bedst fjerne radon fra dit hjem.
  • Boligejere kan købe en selvadministrerede testkit, men en certificeret måling leverandør er den mest præcise og hurtigste måde at teste for radon i hjemmet.
  • Forsøg ikke at lave en radon opgave uden at kontakte din stat radon kontor for at få hjælp.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com