Hvilke sygdomme kan du fange fra en kat affald boks?

04/13/2013 by admin

Hvilke sygdomme kan du fange fra en kat affald boks?

Kat affald kan bære mange zoonotiske sygdomme, der kan være potentielt skadelige for mennesker. I mange tilfælde, vil mennesker, der er blevet syge på grund af en sygdom, de erhvervet ved at komme i kontakt med beskidt kattegrus genoprette uden lægehjælp. Men i nogle tilfælde kan sygdommen kan være alvorlige og kræver hurtig behandling.

Cryptosporidosis

Ifølge Center for Disease Control (CDC) er cryptosporidosis, kendt som crypto,"en diarré sygdom forårsaget af mikroskopiske parasitter i slægten Cryptosporidium." Ifølge Merck veterinære Manual udskilles crypto i en kat urin og afføring. Diarré og ubehag i maven er de mest almindelige symptomer på crypto hos mennesker. En taburet prøve analyse er udført for at bekræfte en diagnose af krypto.

De fleste mennesker tilbagesøge crypto uden behandling, men det er vigtigt for dem, der oplever diarré at drikke tilstrækkelige mængder af væsker for at forhindre dehydrering. Personer med nedsat immunforsvar, såsom dem med HIV eller modtager kemoterapi, kan muligvis ikke gendanne fra crypto uden behandling.

Leptospirose

Leptospirose er en sygdom, der kan erhverves af mennesker, der kommer i kontakt med en inficeret kat urin, som kan findes i den inficerede kattegrus. Ifølge CDC, er leptospirose "forårsaget af bakterier af arten Leptospira." Symptomer af leptospirose hos mennesker omfatter kulderystelser, muskelsmerter, opkastning, diarré, udslæt, feber, hovedpine og gulsot. Behandling er påkrævet for at undgå nyreskader, leversvigt, åndedrætsbesvær og meningitis. Selvom sjælden, kunne død medføre mangel på lægehjælp.

Test en blod eller urin prøve kan bekræfte diagnosen leptospirose. Antibiotika, herunder penicillin og derivater, der bruges til at behandle leptospirose. I svære tilfælde af leptospirose, kan intravenøs antibiotika være nødvendigt.

Ringorm

Ringorm er en hudinfektion forårsaget af en svamp. Ringorm er almindeligt forekommende på katte. Kontakt med katte inficeret hud, samt kontakt med vakre inficeret hudceller, kan føre til ringorm. Da katte, som folk, der altid kaste døde hudceller, det er muligt at komme i kontakt med vakre hudceller af en inficeret kat under rengøring sin kattebakke.

Selv svære tilfælde kan det være nødvendigt at blive behandlet af en læge, efter medicin Plus, reagerer de fleste mennesker godt på at holde de berørte område rent og tørt og anvende svampedræbende salve, pulvere eller lotion. De bør se en opløsning af ringorm inden for fire uger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com