Liste over måder vi kan reducere kuld

02/08/2013 by admin

Liste over måder vi kan reducere kuld

Som vores befolkning fortsætter med at stige hurtigt, er det vigtigt, at mennesker bliver klar over den betydning, hver enkelt af har på verden med vores daglige rutiner og vaner. At reducere og fjerne affald og andet affald fra vores planet er afgørende for gør det muligt at fortsætte med at opretholde livet og fungere samtidig også holde det sundt.

Genbruge

At reducere kuld er muligt ved at genbruge elementer, der skal bruges igen, frem for at bruge ressourcer og supplerende materialer til at oprette nye varer og produkter. Nogle byer tilbyder ugentlige genbrug afhentning, så kalder din lokale Rådhus til at forhøre sig om dit område genanvendelse funktioner eller Centre. Genbrugspladser tillade dig at aflevere papir-varer, tomme dåser, plastflasker og andre genbrugsmaterialer til at forbedre miljøet. Brug forskellige websites såsom earth911.com, therecyclingcenter.info eller recyclingcenters.org for at finde en genbrugsstation i dit område og for mere information og regler for genanvendelse husholdningsartikler og kuld.

Vælg produkter med omtanke

Købe produkter med mindre emballage at spare på affald og strøelse. Kun købe, hvad du har brug at undgå at spilde letfordærvelige fødevarer og andre varer. Gem papir og plastik emballage og indpakning for en genanvendelse bin eller center til at holde ned på mængden af strøelse i verden.

Hjælpe ved at rydde op

Bidrage til at reducere affald og affald på planeten ved frivilligt at rydde op områder omkring dig, og holde dem i din husstand "grønne" og aktuelle med genbrug. Donere din tid til frivillige oprydninger omkring din by eller i offentlige parker. Du kan også gøre disse aktiviteter på egen hånd uden organiserede grupper til at forskønne din by og reducere kuld.

Informere andre

Informere dem omkring dig om vigtigheden af at reducere affald og affald mens genbrug hvilket materiale er allerede tilgængelige. Give nyttige råd om genbrug, og informere dem omkring dig af lokale genanvendelse centre til at hjælpe guide dem til at reducere affald samt. Del din egen tips og tricks til at reducere kuld med familie og venner til at skabe en sundere og mere levende atmosfære omkring os.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com