Sygdomme, der forårsager Kronisk diarré

09/24/2010 by admin

Irritabel tyktarm

Den betingelse er kendt som IBS, eller irritabel tyktarm, kan udløse Kronisk diarré, forstoppelse eller en kombination af de to betingelser. IBS, betingelsen menes at påvirke op til en ud af hver fem personer, forstyrrer kroppens normale fordøjelsessystemet funktion---agiterer tyktarmen og forårsage "mavesmerter eller ubehag sammen med tegn på tarm dysfunktion," ifølge miljøressource sygdom. Den "kronisk spænde" af den af tarmkanalen ofte fører til kronisk diarré eller forstoppelse---resultaterne varierer mellem de ramte individer.

Crohns sygdom og colitis ulcerosa (inflammatorisk tarmsygdomme)

Crohns sygdom er en kronisk form for "inflammatorisk tarmsygdom", er kendt for at crest, stige og aftage over forskellige perioder de berørte enkelte levetid. Kronisk stress og inflammation på tyndtarmen forårsaget af Crohns sygdom fører til Kronisk diaré---blandt andre tilstand, som rektal blødning, vægttab og feber. Ifølge University of Chicago Medical Center, Crohns sygdom normalt påvirker "tyndtarmen, oftest den nederste del kaldet ileum" men kan opflamme "hele fordøjelseskanalen---herunder munden, spiserøret, mave, duodenum, tillæg [og] anus."

Colitis ulcerosa er en tilstand, der forårsager betændelse og sår i tyktarmen af de berørte enkelte. Som det fremgår af den nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse, "Sår form hvor betændelse har dræbt de celler, der normalt linje tyktarmen, så bløder og producere pus." Som Crohns sygdom og andre inflammatoriske tarmsygdomme fører den efterfølgende ophidse af tyktarmen og endetarmen til konstant tømning af rektal tarmkanalen.

Cøliaki

Med mere end "200 tegn og symptomer" hævder det er let for nogle at kigge forbi Celiac sygdom som en årsag til kronisk diarré, University of Chicago Celliac sygdom Center. Men de fattige intestinale absorption af næringsstoffer forårsaget af cøliaki ofte forårsager intestinal inflammation og fører til Kronisk diaré. Tarmbetændelse og "malabsorption" af næringsstoffer associeret med cøliaki kan være udløst af "indtagelse af hvede-afledte gluten i modtagelige individer," ifølge webstedet Resident personale og læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com