Epidural injektioner for en svulmende disk

12/01/2012 by admin

Epidural injektioner for en svulmende disk

Epidural injektioner kan hjælpe med at lette smerter og reducere betændelse forårsaget af en svulmende disk. Medicinen gives i en epidural injektion kan indeholde steroider, anti-inflammatoriske medicin og anæstesiologi.

Definition

En epidural injektionen gives i løbet af rygsøjlen uden for spinal væske sæk. Mere end én injektion er ofte nødvendig, og de får ca. en måned fra hinanden.

Forberedelse

Patienter kan være nødvendigt at ændre deres medicin tidsplan før injektionen. Patienter bør ikke spise eller drikke i flere timer inden injektion og bør sørge for en person at køre dem hjem efter indgrebet.

Procedure

Den epidural injektionen kan gives i et af flere steder, afhængigt af hvor patientens smerte er placeret. Medicin er blandet i en sprøjte svarende til en vaccination sprøjte. En CT scanner bruges til at hjælpe den læge holdning nålen. Patienter ophold i klinikken i et par minutter efter proceduren for overvågning.

Fordele

Mange svulmende disc patienter opleve smertelindring og en reduktion i hævelse omkring den bulged disk og er i stand til at gå om daglige aktiviteter med mindre ubehag. Disse resultater kan være midlertidige eller varige.

Risici

Nogle patienter kan reagere negativt på medicin med en hovedpine, udslæt eller hedeture. Infektion, blødning og nerve skade er andre sjældne risici.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com