Økonomiske problemer med langvarig pleje

01/07/2013 by admin

Økonomiske problemer med langvarig pleje

At yde langsigtet sundhedspleje til en elsket med en invaliderende sygdom eller en invaliderende tilstand udgør en enorm udfordring---fysisk, følelsesmæssigt og økonomisk. Langvarig pleje tager en tung finansielle vejafgift på personer der kræver pleje og deres familier. I nogle tilfælde har langvarig pleje udslettet besparelser på ældre amerikanere og deres familier. Derudover har det anstrengt budgetter for offentlige sundhed pleje programmer.

Betydning

I en oversigt, der er forberedt til det nationale Bureau for økonomisk forskning, kaldet økonom Amy Finkelstein langsigtede pleje udgifter en af de største risici over for ældre i de amerikanske udgifter til plejehjem, hjem sundhedspleje og andre langsigtede behandling tegnede sig for 8,5% af alle amerikanske sundhedspleje udgifter og omkring 1,2 procent af samlede bruttonationalprodukt i 2004.

Tidsramme

Ligesom andre sundhedspleje udgifter viser langtidspleje ingen tegn på aftagende. Finkelstein indberettet fremskrivninger, der indikerer lang sigt pleje udgifter vil tredoble i de kommende årtier. Befolkningens aldring er en væsentlig årsag til denne vækst. En rapport om langsigtede pleje udgifter af organisationen for økonomisk udvikling og samarbejde (OECD) påpegede, at befolkningens aldring vil pres sundhedsudgifter opad, fordi sundhedsudgifter øge som folk alder. Dette tyder stigende langsigtede pleje omkostninger over tid.

Overvejelser

Finkelstein yderligere påpegede, at mindre end 5 procent af langsigtede pleje udgifter er betalt af en privat forsikring, mens en tredjedel er betalt ud af lommen. Hun identificeret det begrænsede marked for langvarig pleje forsikring som et vigtigt spørgsmål. Den typiske politik, dækker ifølge Finkelstein, kun omkring en tredjedel af forventede langsigtede pleje udgifter, forlader familier for at dække resten.

Advarsel

De økonomiske spørgsmål i forbindelse med langvarig pleje er ikke begrænset til potentialet for store plejehjem regninger at udslette livsopsparing af pensionerede personer og deres familier. Spørgsmålet berører offentlige udgifter, så godt. Finkelstein observeret, at langvarig pleje forbruger mere end en tredjedel af Medicaid udgifter. Medicaid er den fælles føderale-state sundhedspleje dækning for fattige. Medicaid dækker imidlertid langsigtede pleje udgifter kun for personer, der opfylder indkomst tests. Ofte, skal folk udstødning egne ressourcer, før den er berettiget til Medicaid dækning.

Potentielle

Stigende langsigtede pleje udgifter som følge af en aldrende befolkning og stigende sygesikringsudgifter kunne yderligere byrde Medicaid budgetter, førende statslige og føderale politiske beslutningstagere til at skære budgetterne, vandretur skatter eller begrænse hvad programmet vil dække udgifterne. Presset på Medicaid budgetter har bedt om mange politiske beslutningstagere til at overveje måder at stimulere markedet for private langtidspleje forsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com