Hvordan man starter et hjem sundhed Business i South Carolina

10/15/2010 by admin

Hvordan man starter et hjem sundhed Business i South Carolina

Efterspørgslen efter hjem sundhed agenturer er vokset som baby boomer generation har alderen. Du kan beslutte at tilbyde hjem sundhedstjenesteydelser for patienter som den ældre eller handicappede, eller måske du vil kun tilbyde hospice tjenester for uhelbredeligt syge. Ifølge Medicare.gov, South Carolina har 81 Medicare-certificeret hjem sundhed agenturer. Afgøre, om din virksomhed vil være en eneste enkeltmandsvirksomhed, partnerskab, corporation eller begrænset ansvar selskab. Hvis din virksomhed er et kommanditselskab, selskab, aktieselskab eller kommanditselskab med begrænset ansvar, registrere med South Carolina Secretary of State. Kontakt specifikke byen og amt om zoneinddeling restriktioner.

Instruktioner

• Medicare.gov hjemmeside kan du søge efter hjem sundhed agenturer af stat, Amt og postnummer. Hvis særlige county eller område du overvejer er mættet med andre agenturer, overveje et andet område. For eksempel, Charleston County har 12 Medicare-certificeret hjem sundhed agenturer, men Marlboro County har kun syv.

• Søge om en tilladelse eller licens. South Carolina sundheds- og miljøkontrol lister forordningerne for healthcare faciliteter og udbydere. Disse bestemmelser omfatter krav til patientjournaler, personale, patientpleje, indlæggelser, forvaltning og patient rettigheder. Du kan finde former for at ansøge om en licens på hjemmesiden. Få Medicare certificering til at køre en hjem sundhedspleje agenturet som et hospice. Søge akkreditering fra en statsanerkendt akkrediterende organ som den blandede Kommission på akkreditering af sundhedsvæsenet organisationer. South Carolina Department of Revenue kræver de fleste virksomheder at registrere med det så godt. Du kan gøre dette på www.sctax.org.

• Leje dine ansatte, herunder sygeplejersker, læger, socialrådgivere, præster og hjælpere. Medarbejderne bør uddannet, og hvor det er påkrævet, har den rette licens. Frivillige kan hjælpe med office opgaver. Frivillige skal også uddannelse. Registrere med South Carolina beskæftigelse sikkerhed Kommissionen til at rapportere og betale arbejdsløshedsforsikring for dine medarbejdere. Du kan også være forpligtet til at registrere med Workers' Compensation Kommissionen.

• Dispositionen omkostninger, betalingsprocedurer, services, støtteberettigelse og yderligere oplysninger i en brochure for potentielle patienter.

Tips & advarsler

  • Tilføje specielle indstillinger til din tjeneste som musikterapi, kunstterapi, massage og kost rådgivning. De fleste patienter stadig ønsker at bo så aktiv som muligt. Tilbyde sådanne tjenester for at hjælpe din virksomhed, skiller sig ud.
  • Investere i fejlbehandling og ansvarsforsikring for at beskytte din virksomhed. Derudover gennemføre baggrundstjek på dine medarbejdere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com