Hvad er meningen med Viral Load tal for Hep C

10/29/2012 by admin

Viral belastning tallene for Hepatitis C bestemmes gennem en viral RNA blodprøve, der afgør, hvor meget af virussen udføres i din krops blod. Disse tal er væsentlig for både patient og læge i at fastlægge en fremgangsmåde for behandlingen, hvis nogen for sygdommen, også omtalt som HCV.

Funktion

Vigtigheden af at kende din Viral belastning numre hviler dels på din fred i sindet, så du kan foretage kvalificerede beslutninger om behandling og yderligere test--såsom regelmæssig leverenzymer blodprøver eller en leverbiopsi.

Typer

Der er to typer af Hepatitis C kendt som kroniske eller akutte, og Viral belastning numrene er nødvendige for at lokalisere hvilken kategori en smittet person kommer under. Kun omkring 15 procent af samfundet falder under kategorien akut hvor hepatitis vil blive elimineret ved forsvaret af din egen krop.

Identifikation

Mens Viral belastning tallene ikke kan identificere hvordan alvorlige virus er eller forudsige et udfald for en person er smittet med HCV, er de en indikator for, hvordan effektiviteten af behandlingen.

Overvejelser

Når du har lært din Viral belastning numre, er du bevæbnet med værdifulde oplysninger for at hjælpe med at søge alternativer for healing eller leve med Hepatitis C.

Berømte bånd

Hvornår Naomi Judd blev diagnosticeret med Hepatitis C sagde i et interview: "min hepatitis C diagnose var en personlig ground zero - et liv-ændre oplevelse." Hun nu taler rundt om i landet og er fortaler for opdagelse og helbredelse af virus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com