Hvordan man vælger de rigtige Forstørrelsesglas

02/05/2012 by admin

Som vores øjne alder, bliver det vanskeligt at se små ting klart. Den bedste mulighed for at vælge korrigerende briller er at konsultere en kvalificeret og autoriseret optometrist for en øjenundersøgelse. Men, mange mennesker vælger at købe pre-made korrigerende forstørrelsesglas for mindre vision korrektion på grund af de lave omkostninger af ikke-receptpligtige læsebriller. Forstørrelsesglas er tilgængelige på de fleste apoteker og stormagasiner.

Instruktioner

• Trække 35 fra din alder og placere et komma mellem resten. For eksempel, hvis du er 45 er resten 10 så start med en linse, der har en forstørrelse magt af 1.0.

• Sætte glas på, og hvis et diagram tilgængeligt, læse diagram med briller. Hvis der findes ingen diagram, vil nogen læsning materiale holdes i en afstand af 12 til 17 inches bidrage til at bestemme de korrekte rigtigt Forstørrelsesglas.

• Hvis diagram eller læsning materialet er stadig slørede, vælge forstørrelse næste magt og se, om teksten eller diagrammet er mere klart. Gentag denne proces, indtil teksten ikke er sløret ved den laveste forstørrelse.

Tips & advarsler

  • Vælge mere end én forstørrelse til at udføre forskellige opgaver. For eksempel, vælge en stærkere forstørrelse for indviklede arbejde end nødvendigt til generelle opgaver såsom læsning. Kontrollere briller for fejl og mangler som bobler i linser, korrekt pasform og komfort før du køber.
  • Planlægge en øjenundersøgelse mindst en gang hvert andet år. Synsproblemer kan være forårsaget af degenerative øjensygdomme såsom grøn stær, som kræver medicin til kontrol.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com