Sådan får du tilskud til medicinsk og recept omkostninger

01/24/2012 by admin

Sådan får du tilskud til medicinsk og recept omkostninger

Medicinsk og recept omkostninger kan sætte en reel bule i din tegnebog. De udgør en stor procentdel af nogle husholdningernes regninger. Uden passende sygesikring er det svært at betale udgifterne til lægebehandling. Lavindkomstfamilier er ikke har råd til udgifterne til sygeforsikring, hvilket også gør dem ondt, når nogen i familien kan tage en uventet besøg på skadestue eller læge. Nedenstående tips tilbyde nogle råd om, hvordan det kunne være muligt at tilmelde dig for at få yderligere hjælp til at betale for medicinsk og recept omkostninger.

Instruktioner

• Kontakt din lokale fællesskabsagenturer handling eller offentlige kontorer. Nogle stater tilbyde offentlig støtte hvor du kan tilmelde dig for medicinsk kort, der betaler en stor del af lægeudgifter afhængig af din indkomst. Nogle gange er der små co-betaler, som du måtte have til at betale for recepter eller på lægens kontor. Der er også programmer til rådighed for seniorer og handicappede, som tillader dem at skære omkostninger på udgifter til lægebehandling.

• Tale med Social sikring, hvis du er deaktiveret eller hvis du er en senior over 65 år, der modtager social sikring. Medicare betaler for nogle medicinske omkostninger samt. Tal med din forhandler finde ud af hvor meget medicare kan betale.

• Tal til den finansielle afdeling på din lokale hospital. Hvis du for nylig har haft kirurgi eller har været en i eller ambulant på hospitalet. Nogle hospitaler tilbyder finansielle støtte programmer, der vil betale en del af din medicinske omkostninger afhængig af familiens indkomst.

• Lave en aftale med et lån repræsentant i din lokale bank. Find ud af hvordan du kan muligvis få en lavtforrentede lån til at betale på store medicinske regninger. Når du har betalt medicinske regninger med dit lån, kan dine månedlige betalinger til banken være mindre end hvad du var betaler til hospitaler og læger.

• Opfordre din præst ved din lokale kirke. Taler med ham/hende om dine økonomiske problemer og se om der er nogen midler tilgængelige for kirken til at hjælpe dig. Også, hvis du har en stor mængde, der er skyldige til større kirurgiske indgreb eller behandlinger, kirken kunne hjælpe dig med at arrangere en fundraiser for at hjælpe betale for medicinske omkostninger også.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com