Historien om computere i kirurgi

05/31/2010 by admin

Historien om computere i kirurgi

Historien om computerens forbindelse til kirurgi er forholdsvis ny i betragtning af den samlede alder af inden for medicin og sundhed. Computere har bidraget til at øge nøjagtigheden af kirurgi og hjulpet i hastigheden øges og et større niveau af ydeevne. Computere har bidraget til at øge typerne af operationer, der er muligt og øget sikkerhedsniveau for mange procedurer.

Historie

Computere dukkede første gang op på scenen af kirurgi bistand i 1985 af Puma 560. Puma blev en computer drevet robot, der hjulpet kirurger i neurokirurgiske biopsier og øget niveau af præcision kirurgen havde under proceduren. I 1990 ' erne, computere gradvist gjort deres vej ind i kirurgisk scene med indførelsen af PROBOT og ROBODOC. Begge edb robotsystemer gav kirurger en øget grad af smidighed og et ekstra sæt af konstant hænder. PROBOT hjalp med transuretral resektion af prostata og ROBODOC øget nøjagtigheden af hofteudskiftning kirurgi.

Betydning

Robotter spiller en meget betydelig rolle i kirurgi og løbende udvide horisonten af mulige fordele i det medicinske felt. Siden deres introduktion til feltet har robotter løbende bragt betydelige fordele til operationsstuen. Ortopædi bruge computere til at udføre detaljerede kirurgiske opgaver med brug af computere såsom Orthodoc edb robotic system.

Effekter

Virkningerne af computere i operationsstuen fortsætte med at øge med teknologiske fremskridt og øge muligheder både i operationsstuen og udenfor. Øget forberedelse fra tre-dimensionelle mapping hjælper med at forberede operationen kirurgen og øger nøjagtigheden af operation og nedsætter mængden af et patient skal forblive på bordet. Dette fald i drift tid hjælper med at fjerne andre komplikationer, der opstår fra lang driftstiden.

Typer

Computere fungere en hel væld af robot udstyr og gøre det muligt for læger at bruge dem som forprogrammerede værktøjer og endnu mere stabil udvidelser af sig selv. Computere hjælp overvåge vitale tegn og digitalisere billeder i tre-dimensionel udsigt til bedre støtte kirurgen. Andre typer af computere fungere via stemmekommandoer og undersøge endoskopisk kameraer for at bistå kirurger under operationen.

Potentielle

Computere har hjulpet forskere gør store fremskridt med telepresence kirurgi. Telepresence kirurgi giver kirurger til at udføre operationer fra en fjernplacering med robot edb. Disse systemer vil være nyttige i at bekæmpe situationer og kan hjælpe med at reducere tab på slagmarken. Ved at øge rækken indflydelse af kirurger, kan disse systemer hjælpe mindske ventetider og øge effektiviteten af hospitalssystemer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com