Hvad er farerne ved ris kager?

07/06/2011 by admin

Hvad er farerne ved ris kager?

Ris kager kan spises plain eller kombineret med en række forskellige fødevarer for en hurtig og sund snack. Kagerne er et populært valg for folk på en glutenfri kost og lav-rester dieters. Lavt kalorieindhold og fedt indhold hjælper dieters der har brugt kagerne i et forsøg på at tabe vægt. Trods sin popularitet som en fødevare, der kan forhindre, at usunde mellemmåltider, er en række problemer knyttet til forbrug.

Rice kager

Rice kager er normalt lavet af kvældet hele riskorn, men nogle fra andre lande som Japan og Kina, er lavet af jorden ris. En plain ris kage har lavt fedtindhold og indeholder lidt sukker. Proteinindholdet er lav eller fraværende, og den vigtigste kilde til kalorier er fra kulhydrater. Kagerne er lavere i kalorier per portion sammenlignet med andre stivelsesholdige produkter--35 kalorier for en almindelig 3/10 ounce kage sammenlignet med 58 kalorier for en 2 2/3 ounce servering af hvide kartofler.

Næringsværdi

De vigtigste mineraler i ris kager er mangan, selen, magnesium og tryptophan. Samlet set kagerne har lav næringsværdi, og vitaminindholdet er lav, især vitamin E, K og B. Protein i ris kager er ufuldstændige, hvilket betyder, at den ikke har nok andel af essentielle aminosyrer. Du kan tilføje bælgfrugter, såsom bønner, til at levere aminosyre lysin, men for at gøre snack en komplet protein.

Flavored kager

Med antallet af forskellige smag sorter af ris kager fås i dag, er det mere vanskeligt at sammenligne dem. Ekstra sukker eller fedt er føjet til flavored ris kager at gøre dem højere i kalorier. For eksempel, en 5/10 ounce karamel ris kage har omkring 45 kalorier og en 6/10 ounce cheddar ost ris kage kan indeholde 70 kalorier. Natriumindhold i plain ris kager er lav. Endnu kan natriumindhold være relativt høje i flavored sorter, såsom cheddar ost (3/10 ounce af natrium i en 6/10 ounce kage).

Fiberindhold

Kalorier er vigtige, når du er på en diæt, men du har brug for den rigtige type af kalorier. Ris kager give kulhydrater men ingen fiber eller proteiner. Ris kager fyldes ikke op, og hvis du er på en diæt, du mad, satiates du fuldt ud.

GI indeks

GI-index er en måling af en persons blod sukker efter at have spist en bestemt fødevare. Fødevarer med et lavt GI indeks, som havregryn og spaghetti, gør du føler dig fyldigere for længere, hjælper du spiser færre kalorier. Fødevarer, der hurtigt rejser blodsukkerniveauet oprette en høj insulin efterspørgsel, som påvirker mennesker med diabetes.

Ris kager har et højt glykæmisk indeks 87. Andre højt glykæmisk fødevarer er hvidt brød, med et GI indeks af 71 og cornflakes, med et indeks på 80. Tilføje en topping til en ris kage kan sænke hele GI indekset for snack. For eksempel, har ferskner en GI indeks 28, mens ananas har et indeks over 66.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com