Magnet terapi For MS

07/01/2011 by admin

Multipel sklerose, også kendt som MS er en sygdom, der angriber centralnervesystemet (CNS). Denne sygdom forårsager følelsesløshed, svaghed, manglende koordinering, og muskelspasmer, blandt andre ting. Det kan også påvirke din tale, blære og vision. Magnet-terapi er en form for behandling, der er i øjeblikket ved at blive undersøgt for at udforske vifte af dens effektivitet for MS-patienter.

Sådan fungerer det

Pinealkirtlen er en kirtel, der producerer hormoner som melatonin. Serotonin er en neurotransmitter, der er reguleret af melatonin. Serotonin fungerer for at forebygge træthed, søvnforstyrrelser, spasticitet, dårlig blære, migræne, hovedpine, kognitiv underskud og depression. Disse er alle almindelige symptomer på multipel sklerose. Mennesker, der oplever et tilbagefald vil har lave niveauer af melatonin samt en serotonin-mangel. Disse niveauer er især lav under deres søvn.

Forudgående forsøg på at øge serotonin niveauer ved hjælp af ernæring og biokemiske metoder har slået fejl. Forskning udført af University of Virginia for Journal af alternativ og komplementær medicin viser, at pinealkirtlen er meget følsomme over for elektromagnetiske felter (elektromagnetiske felter) som bruges i magnet terapi. Denne form for terapi bruges ved at administrere lav intensitet niveauer af EMF til visse dele af kroppen. De elektromagnetiske felter arbejder for at stimulere og aktivere pinealkirtlen, som påvirker frigivelsen af melatonin og produktionen af serotonin. Dette sker gennem en magnetiske madras, et tæppe eller et magnetfelt maskine. Undersøgelserne viser, at denne behandling er mest effektiv i begyndelsen stadier af sygdommen.

Undersøgelser har også vist, at denne form for terapi arbejder for at reducere væskeophobning, og øge endorfiner. Fleste af MS-patienter, der har modtaget Magnetterapi viser tegn på forbedret nerve impuls, muskelafslapning, øge blod ilt og forbedret omløb.

Overvejelser

Der er ingen kur for multipel sclerose, men der er behandlinger til hjælp lindring af visse symptomer. Magnet-terapi, også kendt som biomagnetic terapi eller elektromagnetisk felt terapi er i øjeblikket undersøgt for at udforske dens indflydelse på MS-patienter. Selv om undersøgelser af magnet terapi har vist optimistiske resultater, er denne form for terapi ikke godkendt som en bekræftet behandling til MS. Din forsikring dækker ikke behandlingsmuligheder, der ikke er godkendt, som omfatter magnetisk terapi. Det er bedst at konsultere din læge før de søger nogen alternative behandlinger. Magnet terapi er ikke effektivt i mennesker, der har radiologi, dem, der har hyppige MRIs, eller dem, der bærer et hjerte pacemaker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com