Cimetidin at helbrede kræft

04/13/2011 by admin

Cimetidin at helbrede kræft

Cimetidin er den aktive ingrediens i lægemidler som Tagamet. Cimetidins oprindelige brug var at mindske produktionen af mavesyre, hjælper mennesker med syre refluks og andre fordøjelsessystemet ordrer. Efter års forskning overvejes cimetidin at være en mere kraftfuld kræftbehandling, end det er en syreneutraliserende.

Undersøgelser

Cimetidin har inspireret flere undersøgelser fører til fascinerende resultater i kampen mod kræft. En 2006 kinesiske undersøgelse viste, at cimetidin boostet apoptose (programmeret celledød), at reducere en mangedobling af gastrisk kræftceller. International Journal of Oncology rapporterede, at cimetidin viser en mulighed for at forlænge livet for patienter med maligne hjernetumorer på grund af cimetidins evne til at reducere en mangedobling af kræftceller. En massiv undersøgelse rapporterede i British Journal of Cancer fulgt kræftpatienter efter operation at fjerne tumorer. Alle patienter fik cimetidin og spores i 10 år. Deres gennemsnitlige overlevelsesrate var tredobbelt normen.

Hvordan det gavner kræftpatienter

Forskere mener, cimetidin hjælper kræftpatienter, opretholde en sund immunsystem mens kampene kræftceller. Cimetidin menes at hæmme væksten af tumorer, giver Kirurger fjerne dem eller tillader kroppen til at fordrive kræftceller. En af de mest farlige aspekter af kræft er celle migration og metastase eller flytning af kræftceller. En britisk undersøgelse viste, at cimetidin synes at bremse eller muligvis forhindre migration og metastase af cancerceller.

Ekstra fakta og Information

Forskning på cimetidin som en kræft-bekæmpelse stof startede i begyndelsen af 1980 ' erne. Cimetidin er ikke en eneste behandling for kræft; de fleste læger bruger stoffet i henhold til andre velkendte behandlingsmetoder som kemoterapi eller strålebehandling. Dosis afhænger af din læge og doseringsanbefalinger på flaskeetiketter anvisninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com