Mad, der påvirker triglycerider

01/10/2011 by admin

Mad, der påvirker triglycerider

Høring af høj triglyceridniveauer kan være skræmmende. Opdelt i lægmandssprog, har høj triglycerid niveauer betyder en person "gode" kolesterol er lavt og deres "dårlige" kolesterolniveauer er høje. Disse niveauer afhænger af mange faktorer som kost, motion og familie historie. Andre sygdomme som type 2-diabetes, højt blodtryk, fedme og forhøjet kolesterol kan føre til forhøjet triglyceridniveauer.

Triglycerider

Bestemmes af mængden af fedt i fødevarer, der kommer ind i blodbanen, svinger triglyceridniveauer. Triglycerider er ikke kolesterol, som har oprindelse i leveren.

Retningslinjer for triglyceridniveauer

Ifølge American Heart Association er"normale niveauer mindre at 150 mg/dL og borderline-høj er 150 mg/dL til 199 mg/dL. Høj er 201 mg/dL til 499 mg/dL, og meget høj er 500 mg/dL eller højere. "

Fødevarer, der har en negativ effekt

Triglycerid niveauerne stiger med simpelt sukkerindtag; Dette omfatter naturligt sukker saccharose, honning og melasse. Mættet fedt og transfedt indtages i overskud vil øge triglyceridniveauer. Alkohol kan også spille en rolle i forhøjet triglyceridniveauer. Rødt kød, aromatiseret yoghurt og energibarer har evnen til at øge triglyceridniveauer.

Fødevarer, der har en positiv effekt

Fødevarer med en positiv effekt på triglyceridniveauer er fede fisk som makrel, laks og tun; sojaprodukter; valnødder; hør frø; læner sig kød (kylling, kalvekød, Tyrkiet); mørkegrønne grøntsager; blomkål og selleri.

Konklusion

Holde triglyceridniveauer lav er vejen til optimal sundhed og forhindrer hjertesygdomme. En kombination af regelmæssig motion og et lavt sukkerindhold kost kombineret med sunde fedtstoffer, magert kød og bladgrøntsager grønne grøntsager vil holde disse triglycerider på et normalt niveau.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com