Sådan Fix en varme udslæt

01/27/2011 by admin

Sådan Fix en varme udslæt

Heat udslæt kan ikke lyder som meget, men det kan forårsage betydelige angst, uanset om du er på havet ferie, tendens til et plaget barn eller blot lider eftervirkninger af en hård træning. Denne irritabel, ofte stikkende udslæt (officielt betegnet "miliaria") udspringer af blokerede sved kanaler og kan påvirke nogen, med spædbørn og ældre størst risiko. Den nøglen hen til behandling af heat udslæt--- og forhindrer det samt---er at undgå overdreven sveden så meget som muligt, og til at holde din hud cool og rene.

Instruktioner

Behandling af Heat Udslæt

• Udarbejde en cool komprimere ved at køre koldt vand over en vaskeklud og udkonkurrering af overskridelsen. Gælde for udslæt så ofte som nødvendigt for nødhjælp, generelt flere gange om dagen. Opdatere kluden med jævne mellemrum under en "session" til at opretholde den kolde.

• Anvende lotion som pr vejledningen på etiketten. Der er ingen "silver bullet"; nogle mennesker foretrækker calamine lotion, mens andre foretrækker hydrocortison creme eller Vitamin A eller C lotion. Alvorlige tilfælde kan kræve en recept forberedelse. Hvis du er usikker på hvilket produkt du bruger, ringe til din læge.

• Lede en lille ventilator på udslæt kan hjælpe cool huden og holde det tørt. Dette vil være særlig nyttigt, hvis udslættet er alvorligt kløende eller smertefuld.

Tilføje forebyggelse til helbredelse

• Kjole i løs, åndbar beklædning, såsom bomuld. Stramt tøj og syntetiske tekstiler forhindre luftcirkulation, der fælder sved og forhindrer fordampning.

• Tænd klimaanlægget eller bruge fans i varmt vejr til at holde luft cirkulerer. Hvis du ikke har aircondition og vejret er varmt, tilbringe tid indendørs et sted, der har det, som et indkøbscenter eller et bibliotek.

• Bruser ofte i varme, fugtigt vejr, især hvis du ikke er vant til disse betingelser.

Tips & advarsler

  • Hvis din varme udslæt er svær, forårsager smerte, hævelse og rødme, kontakte din læge. Højst sandsynligt være blevet smittet svedkirtlerne. Du kan have en recept for en aktuel forberedelse eller en oral medicin som steroider eller antibiotika. Hvis varme udslæt klart til din baby gene, ringe til din børnelæge, der kan give dig instruktioner for enhver yderligere hjem behandling kræves og opstille indikatorer for at hjælpe med at fastslå, om barnet skal ses på kontoret. Vær omhyggelig med ikke at overdress eller overdrevent swaddle din baby, i både varmt og koldt vejr.
  • Hvis du udvikler en feber eller infektion, ringe til din læge straks. Nogle medikamenter kan forårsage heat udslæt som en side effekt (f.eks. clonodine [Catapres] eller isotretinoin [Accutane]). Hvis du tager nogen medicin regelmæssigt, skal du kontakte din læge før du forsøger selvbehandling. Undgå at bruge pulvere eller cremer på huden, da dette kan blokere sved kanalerne og bidrage til udviklingen af varme udslæt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com