Hjælp til lavt selvværd & angst

01/18/2011 by admin

Hjælp til lavt selvværd & angst

Selvværd er, hvordan du føler om dig selv, uanset dit miljø og omstændigheder. Mennesker med angst ofte lider af lavt selvværd, og ved at øge selvværd, ofte nyde en roligere, mere afslappet sindstilstand.

Funktioner

Mennesker med lavt selvværd er ofte meget kritisk over for sig selv, har tendens til at være perfektionister, og kan have lidt fra forældrenes misbrug eller forsømmelse under opvæksten.

Betydning

Mennesker med lavt selvværd har en vanskelig tid indstilling og nå mål, interagere med mennesker i en positiv og produktiv måde og kan føle en følelse af håbløshed, depression og angst.

Overvejelser

For at forbedre selvværd, det er vigtigt at tage sig af dig selv og respektere din krop og sind ved at stille ind på dine behov og ønsker.

Følelsesmæssige udtryk

Mennesker lider ofte af angst, når de har indestængte følelser eller føler sig ude af stand til at hævde deres behov. At identificere og udtrykke følelser vil ikke kun hjælpe med at lindre angst, men vil også øge selvværd.

Forebyggelse/løsning

Taler med en licenseret terapeut kan meget hjælpe reducere angst og øge selvværd. Ved at arbejde gennem følelser af tvivl, frygt, selvkritik og bekymring, kan klienten udvikle en mere positiv selvopfattelse og dyrke en dybere følelse af afslapning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com