Rollen som kaffe med nyresten

01/26/2011 by admin

Nyresten er små, krystalliseret mineral aflejringer pågældende form i nyrerne. Der har været meget nylige spekulationer over KAFFES indvirkning på nyresten. Anden forskning tyder på, det spiller enten en forebyggende eller bidrager rolle i prisdannelsen.

Væskeindtag

De fleste patienter med nyresten rådes til at øge deres væskeindtagelse for at fremme en naturligt forbigående. Da kaffe er en naturlig diuretikum, er det yderst effektive til at hæve urin volumen til dette formål.

Hormonel indflydelse

I en Harvard-undersøgelsen, var det spekulerede, at koffein i kaffe blander sig med oprettelsen af en reduktion af urin hormon. Som et resultat, producerer kroppen mere urin, der forhindrer dannelsen af nyresten.

Magnesium og citrat

Koffeinholdige kaffe er også blevet observeret for at ophøje niveauer magnesium og citrat i urinen; disse komponenter er menes at modvirke nyre-sten-forårsager mineraler.

Calcium

Da nyresten er primært sammensat af calcium, Bemærk nogle forskere, at den øgede niveauer af magnesium og citrat ikke er væsentlig nok til at opveje virkningerne af calcium-rige urin.

At lette egenskaber

Koffein er også blevet observeret for at fremme produktionen af calcium og natrium. Urinen rige på calcium og natrium kan føre til vækst af nyresten.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com