Sådan finder du sund Sport hydrering Drinks uden usunde sødestoffer

05/29/2011 by admin

Sådan finder du sund Sport hydrering Drinks uden usunde sødestoffer

Hvis du er en atlet, er det vigtigt for dig at blive hydreret på alle tidspunkter. Atleter også kræve mere hydrering. Når dette er sagt, du måske føler tilbageholdende med at forbruge visse sportsdrikke på hydrering af frygt for de indeholder potentielt usunde sødestoffer som høj-fructose corn syrup og sucralose. Hvis dette er tilfældet, er du sandsynligvis interesseret i at finde en sund sport hydrering drink med kun naturlige sødestoffer.

Instruktioner

• Granske ingredienser etiketter af dine regelmæssige sports hydrering drik for at sikre den faktisk indeholder de pågældende ingredienser. Rygter kan cirkulere med hensyn til indholdet af en bestemt mad og drikke, men det betyder ikke, de er sande. Slå navnene på ingredienser, du ikke genkender online til at sikre din drink ikke indeholder usunde sødestoffer.

• Besøg en lokal helsekost eller økologisk supermarked eller den organiske del af din almindelig købmand. Gennemse kold drink tilfældet for flasker af sportsdrikke hydrering og skimme gennem etiketter til at se hvilke drikkevarer er lavet med kun naturlige ingredienser. Hvis du har problemer, bede en associeret til at hjælpe dig.

• Tale med ligesindede athletic venner og spørge, hvis nogen anden i øjeblikket indtager en sports hydrering drink, som mangler usunde sødestoffer. Selvom du skal inspicere en flaske af enhver drikke nogen anbefaler inden du køber store mængder af det, forslag fra venner, du har tillid til kan spare tid og kræfter involveret i lokalisering og forsøger produkter, der måske ikke, i sidste ende være umagen værd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com