Spædbarn astmasymptomer

03/09/2010 by admin

Spædbarn astmasymptomer

Diagnosticering af børn med astma kan vise sig vanskeligt, men læring man genkender astmasymptomer og forståelse mulige årsager kan hjælpe med en diagnose. Kendskab til tegn og symptomer når et spædbarn er i øvre respirationsbesvær vil hjælpe forældre til at genkende Hvornår skal man søge akut medicinsk behandling. Forstå virkningerne af miljømæssige eksponeringer og begrænsning af eksponering kan hjælpe med spædbarn astmatiske symptomer. Det er vigtigt at søge og følge råd af en børnelæge, hvis astmasymptomer er mistanke.

Identifikation

En mest almindelige tidlig advarselstegn på astma er hvæsen og hoste. Hvæsen er identificeret ved en fløjtende lyd i brystet under udånding. Hvæsen, når de lavere luftveje passager er smalle og sammensnøret. Andre tegn og symptomer, der indikerer en umiddelbar nødsituation omfatter: barnets bryst bevæger sig ind og ud dybt og hurtigt; bleg eller blå ansigt, læber eller negle; hurtig vejrtrækning og svært ved at spise og/eller sutte. Disse advarselstegn indikerer, at barnet har brug for øjeblikkelig nødhjælp medicinsk intervention.

Tidsramme

Ifølge Mayo Clinic, op til 50 procent af børn har mindst én episode af hvæsende vejrtrækning før alder 3. Kun 1/3 af disse børn udvikler astma før alder 6. Test og diagnosticering astma hos spædbørn kan være svært. Bronchioles et spædbarn er meget lille og kan nemt blive blokeret på grund af fælles øvre luftveje vira, som kan også bidrage til hvæsen. Tilbagevendende hvæsen kan være en indikator for at et spædbarn kan få astma.

Overvejelser

Holde en veldokumenteret historie af et spædbarn tegn på astma kan bidrage med en officiel diagnose, når barnet er ældre. Post når episoder af hvæsende vejrtrækning og hoste forekommer, især i køligere temperaturer, med eksponeringen for allergener og under sygdom. At holde en nøjagtig notebook med symptomer observeret, datoer, tider, skadestue eller lægebesøg, vil behandlinger anvendes og sygdomme hjælpe støtte børnelæge en astma diagnose.

Forebyggelse/løsning

Ifølge Tuscon børns respiratorisk undersøgelse, kan identificerer en spædbarn eller et barn i en af de tre kategorier af forbigående, ikke-atopisk eller atopisk hvæsen, hjælpe med at bestemme sandsynligheden for hvæsen tilknyttet allergener, astma eller virusinfektioner. En lunge-funktionstest udført for at hjælpe med at diagnosticere astma indebærer dyb indånding og udånding, og kan ikke udføres, indtil barnet er meget ældre. En børnelæge eller en pediatric allergist/immunolog vil foretage en komplet sygehistorie og fysisk eksamen for at vurdere astma eller en allergi-relaterede diagnose. At fjerne mulige irritanter, der kan bidrage til hvæsen eller hoste kan være gavnligt. Undgå cigaretrøg og minimere allergen udsættelse for støv, luftforurening, pet dander, pollen og skimmelsvampe sporer.

Misforståelser

En fælles astmatisk symptom på hvæsen eller hoste kan også indikere en øvre respiratory virusinfektion, bronchiolitis eller underudviklede luftvejene passager. Et fremmedlegeme inhaleret i lungerne kan også fremkalde hvæsen eller hoste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com