Fysioterapi til knæ gigt

06/23/2011 by admin

Fysioterapi til knæ gigt

Knæet arthritis er en af de mest almindelige klager behandles af ortopædiske læger. Faktum er, hvis du gør det til midaldrende, eller er fysisk aktiv, du er tilbøjelige til at udvikle slidgigt i knæene. Trods denne kendsgerning er der mange måder, du kan begrænse de skader og smerter af arthritis. Fysisk terapi kan hjælpe med slidgigt i knæene.

Range of Motion

En af de vigtigste aspekter af fysisk terapi for arthritis, knæ vil være at opretholde din vifte af bevægelse. Dette er den fleksible evne til dine ben. Hvis du kan bøje knæet, så din hæl rører din bagdel, er du usædvanlig fleksibel. Sandsynligheden for at kunne gøre dette med gigt er slank. Det gør ondt for at bøje knæet så langt. Trods smerten er det vigtigt at gøre knæ bøje, og bevare så meget fleksibilitet som muligt. Under fysioterapi, du vil lave hæle dias, hvor du bøje knæet og skub hælen så langt mod dine balder som muligt. Du vil gøre dette med bistand fra en modstand band eller håndklæde og under opsyn af en terapeut. Andre øvelser til at udvide og vedligeholde din vifte af bevægelse udføres også, både på kontoret og i hjemmet. Nogle af disse øvelser er beskrevet i de artikler, der er anført i ressourcerne. Det er yderst vigtigt at flytte din gigt knæ hver dag og indarbejde disse øvelser i din rutine for at langsom degeneration af leddet.

Styrke

En af de vigtigste fordele ved fysisk terapi for arthritis er stigning i styrke, du får i musklerne omkring knæet og i din kerne. Øvelser som ben elevatorer, ben krøller, squats, ben presser og balance bolde vil gradvist styrke musklerne i benene samt dine hofter, nederste del af ryggen, balder og mave. Disse core muskler kan arbejde sammen om at tage nogle af stamme fra knæene gigt og omfordele stress til andre og sundere områder af kroppen. God fysisk terapi vil gå mindst 4 til 8 uger; ved udgangen af denne periode, skal du have en god ordning at følge derhjemme, og core styrken til at gøre det.

Udholdenhed og Empowerment

En anden fordel ved fysioterapi, som de fleste mennesker ikke synes om er udholdenhed. Fysioterapi er ikke let. Det er i sagens natur, vanskelig og smertelig. Når du laver forpligtelsen at udholde smerten ved de indledende behandlinger og fortsætte dem, indtil situationen forbedres, opbygger du din smerte tolerance samt fast besluttet ikke at tillade gigt at afbryde dit liv. Dette kan være meget givende, hvis du har lidt langvarige smerter og arbejder mod forbedring af kvaliteten af dit liv. Når du foretager den opdagelse, at du er i det mindste delvist i kontrol af progressionen af din sygdom, kan selve sygdommen ofte blive bremset uhyre. Fysioterapi er en stærk mental komponent, der ikke bør blive overset.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com