Hvordan man kan leve med Depression & rastløshed

03/14/2011 by admin

At leve med depression og rastløshed, der kommer med angst kan være meget svært. Pr. definition, er depression og angst diagnosticeret når symptomer forringe daglige funktion. Der er nogle strategier, der kan bruges til at forbedre disse vilkår. Arbejde gennem depression og rastløshed vil tage nogle indsats.

Instruktioner

Depression og rastløshed

• Anerkende depressionen. Tage til efterretning af symptomer, såsom føle trist eller tom, oplever tab af nydelse, overdreven skyld, gråd magi, eller ændringer i søvn, appetit og vægt. Angstsymptomer omfatter muskelspændinger, irritabilitet og rastløshed, der kan manifestere sig i mave nød, brystsmerter, følelsesløshed og snurren i ekstremiteterne.

• Søge hjælp fra fagfolk. Lave en aftale med en rådgiver til at begynde behandling. Tale med din læge for at udelukke en almen medicinsk tilstand og Diskuter brugen af medicin, hvis det er nødvendigt. Læse bøger, der tilbyder selvhjælpsorganisationer rådgivning om hvordan man skal håndtere depression og angst. Ved, at depression og rastløshed fra angst behandles ofte med held.

• Engagere sig i en virksomhed, der er opløftende. Udvikle en motionsplan; Dette er vil give nogle lindring af symptomer. Praksis meditation og andre former for at udvikle din spiritualitet. Tilbringe tid sammen med venner, spiser sundt og gøre ting, som er underholdende. Tag tid til at slappe af. Undgå brug af alkohol eller stoffer, der kan forværre følelse af rastløshed.

Tips & advarsler

  • Hvis en person med depression ikke er i stand til at fungere eller overvejer selvmord, få hjælp straks ved at søge indlæggelse psykiatrisk behandling eller besøge den nærmeste skadestue.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com