Martha Stewart kost

03/09/2011 by admin

Se en episode af Martha Stewart madlavning Vis, eller afhente en kopi af en af hendes kogebøger, og én ting klart: Martha er lidenskabelig omkring mad. For at balancere hendes kærlighed til madlavning med hendes helbred, Martha følger én simpel regel: Spis en kost rig på hele, naturlige fødevarer. Ved at fjerne "falske" og forarbejdede fødevarer, såsom færdigpakkede måltider fyldt med konserveringsmidler, er hun i stand til at hengive sig til hjemmelavede bolsjer uden skyld.

Martha Stewart kost

I en artikel i oktober 2009 spørgsmålet om "Krop og sjæl" magazine, Martha tilskriver en stor del af hendes sunde spisevaner til hendes barndom: "Vi havde ingen penge til at købe noget ekstra som slik eller dåse ting," hun minder om. " Vi fik vores mælk fra mejeriet og producere fra haven. Min mor gjorde en betydelig mængde af bevarelse og frysning."

Så hvad betyder det, at følge en diæt af rigtige fødevarer? Til Martha betyder det gøre salater med hjemmedyrkede grøntsager og skabe måltider fra de friskeste ingredienser. I interviewet, Martha sagde, "Jeg er helt henrykte med friske og økologiske. Bekvemmelighed fødevarer er bare ikke i mit ordforråd."

Efter en kost som hendes behøver du at dyrke dine egne grøntsager, selv om derved kan spare penge og sikre, at du spiser de friskeste producerer tilgængelige. Du kan finde økologiske råvarer på din lokale landmands marked eller købmand. For de friskeste ingredienser, shop for lokalt dyrket og årstidens fødevarer når det er muligt.

Friske frugter og grøntsager består en kost af rigtige fødevarer af fuldkorn, bønner, nødder og frø. Hvis du vælger at spise kød, skal du vælge de magreste udskæringer tilgængelige og forbruge i moderation. Fyld køkkenskabe med sunde fødevarer, så du kan altid forberede et frisk og sundt måltid. Tilberedte fødevarer, der er højt konserveringsmidler og natrium bør fjernes.

Martha Stewart samlet sund kost af rigtige fødevarer betyder, at hun ikke har til kost, nogensinde. Det betyder også, at hun kan forkæle regelmæssigt i hjemmelavede desserter uden at bekymre sig om at få vægt eller følelse usunde, fordi resten af hendes kost er fyldt med nærende, hele fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com