Jobbeskrivelsen af tungt udstyr mekaniker

03/14/2011 by admin

Jobbeskrivelsen af tungt udstyr mekaniker

Tungt udstyr mekaniker skal vide, hvordan at ordentligt vedligeholde og reparere udstyr i hans arbejdsgiver shop. Specifikke job tildeling kan som en dieselmotor mekaniker, som arbejder på lastbiler og andre køretøjer. Eller jobbet kan konstruktion udstyr mekaniker ansvarlig for at bevare entreprenørmaskiners hydrauliske, elektriske og andre operativsystemer.

Funktion

Tungt udstyr mekaniker har brug for en god forståelse af, hvordan dieselmotorer arbejde. Diesel mekanik arbejde for at holde motorer i top reparation. En konstruktion udstyr mekaniker ikke kun virker på motorerne, men på de arbejdende dele af udstyret. Dette kan indebære arbejder på en lang række stykker af entreprenørmateriel, som Jordens flyttefolkene, brolægning, maskiner, bulldozere, kraner og betonblandere. Tillæg til reparationsarbejder er rutinemæssig vedligeholdelse en del af jobbet.

Arbejdsforhold

Mens en tungt udstyr mekaniker kan have mulighed for at gøre nogle af arbejde inde i en butik, indebærer meget af arbejdet som en konstruktion udstyr mekaniker arbejde på byggepladsen i al slags vejr. Dette holder mekaniker på hans fødder de fleste af arbejdsdagen. Noget af arbejdet er i trange steder, mens andre arbejde kan være fra stiger.

Sikkerhed

Det er nødvendigt at bære personlige værnemidler (PPE) på alle tidspunkter. Sikkerhedsregler er på plads og alle medarbejdere skal følge dem. Tungt udstyr mekaniker skal også følge sikkerhedsregler for arbejder på motorer.

Uddannelse

Forberedelse til jobbet begynder i gymnasiet med matematik, fysik og kemi kurser og industriel teknologi kurser. On-the-job training muligheder er tilgængelige, men det er nemmere og hurtigere at lære de nødvendige jobfærdigheder ved at deltage i en erhvervsskole eller community college, der tilbyder diesel mekaniker uddannelsen eller tungt udstyr uddannelse. Den to-årige studieprogram ikke kun tilbyder en tilknyts grad, men også giver hands-on træning til det første job. Arbejdsgivere også sende tunge udstyr mekanik til specialiseret uddannelse skole i hele deres karriere at holde dem opdateret om ændringer i udstyr og teknologi.

Løn

Median timeløn af tungt udstyr mekaniker i 2008 var $20.59, ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics. Mekanikere ansat af den føderale regering og staterne normalt lavet en højere timeløn end der er ansat i den private sektoren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com