Behandlinger for alvorlige forstoppelse

02/11/2011 by admin

Alvorlige forstoppelse er defineret som havende færre end threebowel bevægelser om ugen i tre uger eller mere. Forstoppelse medfører tørre, hårde eller store afføring og/eller belaste under en afføring. Der er mange årsager til forstoppelse, såsom en kost lavt fiber eller begrænset væskeindtagelse. Men der er medicinske tilstande som irritabel tarm syndrom, inflammatorisk tarmsygdom og andre sygdomme i mave-tarmkanalen, der har forstoppelse som et symptom. Retsmidler varierer fra forbedre kost til ved hjælp af urter eller over-the-counter medicin. Forstoppelse sjældent brug for medicinsk intervention og skal normalt være løst i hjemmet.

Ændre kosten

Tilføjelse af flere væsker og fiber i kosten er de to bedste måder at behandle svær forstoppelse. Ved at drikke otte til ti glas vand hver dag, sikre dig, at din krop forbliver hydreret. Dette gør blød afføring, der er let fjernes. Frugtsaft og grøntsagssaft er også nyttige--sveske især juice, et gammelt middel mod forstoppelse. Fødevarer rige på fiber omfatter fuldkorn, frugt og grøntsager. Ved at tilføje flere af disse fødevarer til din kost lette du mere hyppig afføring. Frugter og grøntsager også har et højt vandindhold, som også hjælpemidler i fordøjelsen.

Livsstilsændringer

Nogle mennesker er så travlt, at de ikke tror, de har tid til en afføring. Det er vigtigt at sætte tid afsat til badeværelse pauser og ikke at ignorere trangen til at bruge toilettet. En anden måde at øge fecal spørgsmål afskaffelse er at udøve. At være fysisk aktiv ikke kun giver dig mere energi og toner kroppen, men det hjælper også for at holde musklerne i fordøjelsessystemet flytning. Muskelsammentrækninger i tarmene er hvad skubbe affald gennem tyktarmen og endetarmen. Enhver form for fysisk aktivitet - yoga, aerob øvelse som omvandrende eller dans eller styrketræning--kan hjælpe til at lindre svær forstoppelse.

Naturlige kosttilskud

Naturlægemidler kolon rengøringsmidler er effektiv i behandling af svær forstoppelse. Disse retsmidler indeholder urter, der har vist sig for at stimulere musklerne i tarmen. En anden mulighed er at drikke aloe vera saft eller gel. En artikel om Herbs2000, at aloe vera har stærke afførende egenskaber. Aloe vera er en sikker og naturlig måde at håndtere forstoppelse. Metamucil og FiberCon er fiber kosttilskud, som er også nyttige i at hjælpe svær forstoppelse.

Over the Counter narkotika

Apotek har mange over-the-counter medicin, der afhjælper alvorlige forstoppelse. Der findes afføringsmidler, stikpiller og fæces blødgørere. Disse stoffer fungerer forskelligt, men alle er designet til at fremme afføring. Afføringsmidler stimulere muskelsammentrækninger, fæces blødgørere tilføje vand til fecal spørgsmål og stikpiller smøre den nederste endetarmen. Hjem lavement kits er også tilgængelige. Disse produkter indsætte vand i de lavere tarmen.

Alternativ medicin retsmidler

Colon hydroterapi eller Colon kunstvanding er alternativ medicinsk procedure. En uddannet kolon terapeut er nødvendig for at udføre kolon kunstvanding. Med denne metode, er varmt vand pumpes ind i tarmen gennem et lille rør indsat i endetarmen. Vandet scrubs kolon, løsne op snavs og fækal mater. En anden slange fjerner affald og vand. Dette er en glimrende måde at rense tyktarmen og lindre svær forstoppelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com