Mobilitet produkter oplysninger

04/06/2011 by admin

Mobilitet produkter oplysninger

Samfund er langt fra sikre mobilitet, men amerikanerne med Disabilities Act har øget bevidsthed om motoriske problemer og hjulpet fjerne mange fysiske barrierer, der står over for handicappede. Forbruger produkter industrien har reageret på denne øgede fokus på mobilitet ved at skabe innovative enheder, der gør aktiviteterne i dagligdagen lettere for personer, der har brug for hjælp.

Hænder

Hvis du eller en elsket man har mistet funktionen af en hånd på grund af et slagtilfælde, nerveskader eller amputation, kan flere produkter hjælpe dig med at gøre de fleste ting, at en to-hånds person kan gøre. En brugerdefineret skærebræt har stikben, der holder frugt og grøntsager, mens du skær dem. Du kan skære bøf med én hånd med en vuggende kniv gaffel kombination køkkenredskaber. Elastiske snørebånd lad du blonder og binde sko engang så glide dem af og på uden retying. Ekstra lang håndterede hårbørster kan hjælpe dig med bo pæn og velplejet.

Fødder

Walking mobilitet enheder hjælpe folk med foden eller benet skader eller handicap bevæge sig sikkert over afstande. Med et knæ walker hviler patienten hans bøjet knæ på en polstret vogn på hjul. Det skadede ben forbliver stabil på vognen, med ingen vægt transporterede på underbenet, mens patienten holder knæet walker flytter med sin sunde ben. Knæ walker er mere stabile end at gå på krykker og lettere at manøvrere end en kørestol.Forbrugerne med begrænset mobilitet som følge af Parkinsons sygdom vil sætte pris på funktionerne af laser sukkerrør. Du trykke på en knap på sukkerrør håndtag til at afgive fjernlys lyse rød laser lys vandret foran dine fødder. Lysstrålen giver din fod noget at sigte efter, når du træder fremad, hjælper eliminere episoder af "indefrysning."

Øjne

Mange hjælpemidler hjælpe med at forbedre vision. For det syn. Se Forstørrelsesglas briller hjælp du TV og læse print, mens et talende ur hjælper med tidsstyring og en talende skala med vægtkontrol.

Ører

Lyd forstærkning produkter hjælper det svært hørehæmmede forblive aktive og mobil. Du behøver ikke bekymre dig om manglende alarmen og oversleeping hvis du har en vibrerende vækkeur til at ryste dig om morgenen. Strobe blinklys fange din opmærksomhed, når din telefon ringer eller nogen banker på din dør. Roman telefon forstærkere opsnappe din telefon signal og sende det via dit høreapparat. TV forstærkere kan også overføre gennem dit høreapparat, så andre med bedre hørelse kan se TV med dig, med lydstyrken sat til deres komfortniveau.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com