Gode måder at slippe af Acne hurtigt

03/23/2011 by admin

Acne er en pinlig hudlidelse, der påvirker teenagere og voksne. Der er mange måder at rydde op en breakout af acne hurtigt og nemt før et vigtigt forretningsmøde eller en dato. Mange metoder for clearing en breakout af acne vil også give andre fordele for huden.

Calamine Lotion

Ising en bomuld bolden i calamine lotion. Brug små cirkulære bevægelser til at gnide calamine på hver bums eller over hver patch til acne breakouts. Bruge calamine lotion ved sengetid hver aften i 1 til 3 nætter. Vaske calamine af med varmt vand og en blød facial cloth hver morgen. Calamine lotion hjælper også ansigt føles glat og ser sundere.

Salicylsyre

Købe over-the-counter acne medicin som indeholder salicylsyre. Følg instruktionerne ansigts og krop-vask på objektbeholderen for de bedste resultater. Mange salicylsyre-baserede produkter omfatter også fugtgivende agenter og anti-aging ingredienser for at forbedre den generelle sundhed og udseende af huden.

Antibakteriel sæbe

Vaske kroppen med en anti-bakteriel sæbe. Massage sæben ind i en god skummer før du bruger en badning svamp på kroppen. Anti-bakteriel sæbe arbejde for at vaske væk skadelige bakterier forårsaget af udsættelse for sol, snavs og frie radikaler, der kan påvirke udseendet af huden. Vær forsigtig med anti-bakteriel sæbe i ansigtet, at tage sig for at undgå øjne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com