Øjendråber vs destilleret vand

03/25/2011 by admin

Øjendråber vs destilleret vand

Stort set alle øjendråber bruge vand, der er blevet destilleret af renset i nogle måde som køretøj for ingredienser i produktet. Destilleret vand er blevet kogt og huskede som damp til at fjerne urenheder, og dette typisk tjener som antibiotika i en øjendråber eller noget så simpelt som en viskositet agent i en kunstig tåre øjendråber.

Processen med destillation af vand

Vand indeholder ifølge destilleret vand fakta, urenheder og giftstoffer, når det kommer fra hanen. Disse urenheder består af molekyler, der er tungere end vand molekyle. For at destillere vand, et apparat er sat op, der indeholder en gryde med vand fra hanen, en varmekilde til at koge vandet, og et skib til at indsamle damp øverst på apparatet. Vandet er kogt og damp stiger. Urenheder forbliver i beholder med vand fra hanen, og damp indsamler i fartøjet på toppen af apparatet, hvor det er komprimeret tilbage i flydende vand med ingen urenheder.

Destilleret vand i øjendråber

De mest almindelige typer af øjendråber typisk tilgængelig uden recept er kunstige tårer, som bruges til at behandle tørre øjne. Destilleret vand udgør hovedparten af kunstige tårer, som indeholder også typisk en viskositet agent og konserveringsmiddel for at forhindre bakterier fra forurener Øjendråberne.

At sætte destilleret vand i et øje

Sikkert anvende destilleret vand til et øje, skal der anvendes en steril applikator som en eye-dropper. Enhver del af denne proces, der ikke bevarer steriliteten vil resultere i udsætter et øje til forurenet vand. Så længe sterile procedurer anvendes processen er sikker og kan hjælpe skylle snavs fra øje. Men det fordamper hurtigt fra øjets overflade og derfor tjene ikke som en effektiv smøremiddel øjendråber som kunstige tårer.

Kunstige tåre øjendråber

Mange kunstige tåre øjendråber indeholder destilleret vand, natriumcarboxymethylcellulose cellulose og Purite. Overensstemmelse med den månedlige ordination Reference er natriumcarboxymethylcellulose cellulose en viskositet-bygning agent, som er designet til at gøre øjet drop tykkere end almindeligt destilleret vand, gør det muligt at bo på øjet i en længere periode. Purite er en lav koncentration af brintoverilte at funktioner som konserveringsmiddel, at sikre, at ingen mikroorganismer såsom bakterier kan vokse i Øjendråberne når de er aftappet.

Direkte sammenligning

Mens destilleret vand er en hovedbestanddel i kunstige tåre øjendråber--- og alle typer af eye falder---destilleret vand er kun effektiv som en Øjenskyl. Det er ikke en effektiv smøremiddel, da det ikke indeholder nogen viskositet agenter for at gøre det muligt at bo på øje længere end et par sekunder. Også, konserveringsmidler i øjendråber tillade dem at blive brugt mere sikkert end at bruge destilleret vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com