Anvendelser af månesten

03/21/2011 by admin

Anvendelser af månesten

Månesten er en gennemsigtig perle typisk findes i Sri Lanka, Brasilien, Madagaskar, Indien, Tyskland, Tanzania, Mexico, Australien og United States.Moonstone, som indeholder kalium aluminium silikat, kommer i forskellige farver og grader af glitre. Der er magtfulde folklore forbundet med månesten, og stort set alle kulturer i verden har en tro om moonstone's unikke helende egenskaber. Naturligvis brug af perler er en alternativ metode og er ikke blevet klinisk bevist til at erstatte traditionel medicin.

Medicinske fordele

Fordi Månen er traditionelt forbundet med feminine energi, folklore tyder på, at månesten er især godt for betingelser specifikke for kvinder: menstruationssmerter, infertilitet, hormon ubalance og sundhed under graviditet. Det er også rygter om at reducere angst, øge libido, fremme sund fordøjelse og afgifte kroppen.

Metafysiske fordele

Månesten har utallige påståede metafysiske fordele. Mens månesten er stærkt repræsentant for gudinden eller den guddommelige feminine, bruges det også typisk for balance mellem mandlige og kvindelige energier for mennesker af begge køn. Det stimulerer intuition som drømmer og psykiske sindet. Det fremmer modet over for forandring. Månesten kan genforene elskere, der er faldet og kan øge selvtillid og sensualitet. Det er generelt en sten til at fremme en rolig, fredelig sind, og at fremme troen på en højere viden.

Smykker making

Månesten er en populær perle bruges i smykker. Det er juni birthstone, men det var også helt almindeligt som en forlovelsesring i victorianske tider på grund af overbevisning at månesten kunne berolige fremmedgjort elskere eller rør romance. Afhængig af størrelse og indstilling af månesten, kan smykker koste fra 10 dollars til de få hundrede. Jo sjældnere den sten, jo dyrere smykker. Smykker lavet med Sri Lankas månesten, som er de mest sjældne, kan koste over $1.000.

Sådan bruges månesten

Folkemedicinen hævder, at blot at være til stede med månesten kan helbrede sygdom og ubalance på de fysiske og metafysiske niveauer. For at indløse disse egenskaber, kan en bære månesten som en talisman rundt om halsen, bære sten i lommen eller blot holde stenen under meditation og bøn. Mens gør fysisk kontakt med månesten fremmer en energioverførsel, der har kraftfulde helbredende potentiale, kan man også placere månesten på hans alteret under et ritual for at få de samme fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com