Tatovering angst

03/26/2011 by admin

Tatovering angst

At få en tatovering er et eventyr, især hvis det er din første. Ligesom enhver eventyr er det almindeligt at føle angst før og under erfaringen. Når du har kontrolleret, at din tatovering kunstner er efter standard sikkerhedsprocedurer, som sterilisering hendes instrumenter og iført handsker, Sørg for at informere hende om eventuelle angst, du føler dig.

Bekymringer

Mange mennesker oplever angst før at få en tatovering fordi de forventer, at processen bliver smertefuld, Clinton Sanders og D. Angus Vail, forfatterne til "tilpasning af kroppen: kunst og kultur af tatovering." Den permanente karakter af tatovering er en anden kilde til bekymring for mange potentielle kunder.

Fakta

Reducere smerter du oplever at få din tatovering ved strategisk at vælge hvor du placerer det. Ifølge hjemmesiden synd af huden er tatoveringer over områder, hvor muskelvæv er tynd, som håndled, fødder eller brystet, generelt mere smertefuld, som er tatoveringer i områder med masser af nerveender, som lysken. Arme og ben er mindre smertefuldt at tatovere.

Overvejelser

Eden tatovering i San Diego rådgiver ind i din tatovering session med en positiv og afslappet attitude. Planlægning din dag omkring din tatovering udnævnelse og spise en moderat måltid et par timer i forvejen vil bidrage til at minimere din angst.

Teorier/spekulation

Mens der er ingen undersøgelser, at udforske angst som en reaktion på tatoveringer, tyder anekdotiske beviser på, at tatoveringer kan bidrage til en angst angreb i nogle mennesker. Hvis du har haft angst angreb i fortiden, Fortæl din tatovør, så hun kan forberede sig til at stoppe tatovering hvis du begynder at gå i panik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com