Lavt blodsukker & afslutning rygning

02/26/2011 by admin

Mange af de mest skærpende symptomer på nikotin tilbagetrækning skyldes et pludseligt fald i blodsukkeret. Når du ryger, udløser nikotin kroppen til at frigive lagret fedt og sukker. For mange er rygning en form for appetit kontrol. Når kroppen frigiver oplagret energi, skal en ryger ikke spise for at få næring. Nikotin hæmmer også kroppens evne til at bruge sin naturlige insulin. Når en ryger stopper, skal kroppen lære igen at kontrollere dets sukker og insulin niveauer.

Hovedpine og svimmelhed

Hovedpine og svimmelhed er fælles og smertefulde bivirkninger af et hurtigt fald i blodsukkeret. Kroppen kræver et vist niveau af blodsukker at fodre sine muskler og hjernen. Disse symptomer vare normalt ikke længe. De fleste af blodsukker regulatorer af hjernen vende tilbage til normal inden for tre dage efter afslutning brug af tobak.

Forvirring eller manglende evne til at koncentrere sig

Nikotin udbetalinger medføre en pludselig stigning i iltindholdet i blodet sammen med faldet i sukker. Mens ekstra ilt er godt, er det hårdt for kroppen at tilpasse sig til. Kombineret med lavt blodsukker, kan hjerne føles både overvældet og udsultet på samme tid, og det midlertidigt forårsage forvirring eller manglende evne til at koncentrere. Disse problemer skal passere et par uger efter afslutning. Hvis de fortsætter, skal du konsultere en læge for at få hjælp.

Irritabilitet

Den mest anerkendte symptom på nikotin tilbagetrækning er irritabilitet. I høj grad er det også skyldes den hurtige fald i blodsukkeret. Kroppen bliver helt skæve og hjernen har en hård tid beskæftiger sig med stress det normalt håndterer med lethed. Dyb vejrtrækning er en glimrende måde at beskæftige sig med nikotin tilbagetrækning. Tage flere dybe indåndinger, hver gang du mærke virkningerne af fortrydelsesretten. Den ekstra ilt har en beroligende virkning, der vil hjælpe dig med at komme igennem de mere vanskelige øjeblikke.

Sult

Lavt blodsukker under nikotin tilbagetrækning gør mange mennesker nå for ekstra mad, når du afslutter. Det tager en masse viljestyrke at undgå fristelser i løbet af denne tid. Kroppen behøver ikke ekstra mad, men mener, at det gør. Symptomerne er helt reelle, dog, og spise lidt ekstra kan være gavnligt. For at minimere vægtøgning, spise masser af friske grøntsager og frugt i stedet for snack fødevarer. Selvom du få et par pounds, er det det værd at stoppe sådan et dødbringende vane.

Hjælp

Mange af abstinenssymptomer forårsaget af lavt blodsukker kan blive hjulpet ved at drikke masser af frugtjuice. Spise frisk frugt flere gange om dagen for at give dig selv et ekstra boost, når du har brug for det. Hvis symptomerne ikke bliver bedre inden for et par uger efter afslutning, konsultere din læge.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com