Sådan finder du lokale læger

05/01/2010 by admin

Patienter har mange muligheder, når du vælger en læge. Ifølge CNN sundhed, de fleste folk plejede at finde læger gennem mund-til-mund. Måske anbefalede en ven hendes læge, der viste sig for at være en kæmpefordel for dig. Ud over ord-til-mund er der mange ressourcer tilgængelige til at finde en god læge. Faglige organisationer, online anmeldelser og forsikringsselskaber giver mange ressourcer til at finde den rigtige læge.

Instruktioner

• Kontakte American Medical Association (AMA), som har en søgbar database over læger (Se ressourcer). Det viser lægens legitimationsoplysninger og uddannelse. Du kan indsnævre søgningen baseret på geografisk placering. Ved hjælp af søgeværktøjer er gratis.

• Check med den amerikanske bestyrelse medicinske specialer (ABMS). Hvis du søger en specialist, kan ABMS hjælpe dig med at finde en læge i dit område. Når du gennemgår læger, kan du lære om de grader, lægen har tjent og få kontaktoplysninger.

• Kontakte din medicinske forsikringsselskab. Det vil have en søgbar database af læger på sin hjemmeside. Dette vil også hjælpe dig med at finde læger, der er omfattet af din sundhedsplan. De fleste sundhedsplaner kan du søge efter postnummer og speciale.

• Tjek forbruger databaser for at finde læger, såsom sundhed kvaliteter (Se ressourcer). Disse virksomheder mulighed at søge efter lokale læger. Du kan også gennemgå uddannelse, erfaring og patient anmeldelser. Nogle forbrugere databaser opkræve et gebyr. For eksempel, afgifter sundhed kvaliteter $12,95 for den første læge søgning og $9,95 for hver yderligere søgning (fra 2010).

Tips & advarsler

  • At finde den rigtige læge kan være en udfordring. Hvis du vælger lægen er ikke en god pasform, tøv ikke med at starte forfra. At vælge en læge er ofte en proces med trial and error.
  • Når du har fundet en potentiel læge, kan du lære mere af din state medical board. Denne organisation spor lægens uddannelse, certificering og eventuelle disciplinære foranstaltninger eller fejlbehandling retssager.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com