Hvordan finder man læger til Autoimmune sygdomme

02/05/2011 by admin

Autoimmune sygdomme er sygdomme, hvor kroppens immunforsvar angriber sine egne sunde celler ved en fejltagelse. Læger, der behandler autoimmune sygdomme kaldes reumatologer. Selv om Reumatologisk som et felt traditionelt fokuserer på sygdomme i leddene og bindevævet, bruger det gennembrud i immunologi for at helbrede dem, kædes den autoimmune system årsagerne til de fleste af disse sygdomme. At finde en reumatolog er en nem proces.

Instruktioner

Find læger

• Spørg din praktiserende læge eller internist for en henvisning til en reumatolog. Når du taler med din læge om eventuelle henvisninger, bede om et par muligheder at overveje-- og bede ham om at foreslå specialister til hvem han ville henvise sin egen venner eller familiemedlemmer.

• Kontakt den nærmeste undervisning hospital eller medicinsk skole til at finde en reumatolog. En komplet liste over alle universitetshospitaler i USA er tilgængelig på den sammenslutning af amerikanske medicinske Colleges' hjemmeside (Se afsnittet ressourcer).

• Søg efter en lokal reumatolog ved at kontakte din sygesikringsudbyder og få en liste over i-netværk udbydere, der vil acceptere din sygesikring. De fleste sygeforsikringsselskaber tilbyde søgbare databaser på deres hjemmesider, eller yde bistand over telefon til at hjælpe dig med at søge efter en i-netværk specialist. Kontaktoplysninger for din sygesikringsudbyder er på dit sygesikringskort.

• Anvend ressourcer udviklet af faglige organisationer, der repræsenterer reumatologer og behandling af autoimmune sygdomme. American College of Rheumatology tilbyder et værktøj for at finde en reumatolog på sin hjemmeside. Den amerikanske Autoimmune relaterede sygdomme Association giver også en liste over ressourcer--sorteret efter autoimmun sygdom – yderligere oplysninger om lidelsen, for at finde behandlingsvirksomheder og udbydere og for at søge støtte fra andre patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com