Hvordan virker forberedelse H?

01/29/2011 by admin

Hvordan virker forberedelse H?

Introduktion

Hæmorider er vener omkring anus og rectum, der bliver hævede. Da de svulme, kan de blive følsomt og smertefuldt at røre, gør det svært at sidde, stå eller endda lå. De kan være forårsaget af graviditet, forstoppelse, alderdom og anal sex, og er i de fleste tilfælde midlertidigt, selv om det ikke er ualmindeligt for dem til at gentage sig i hele livet. En af de mest almindelige metoder til hæmorider behandling er forberedelse H.

Ansøgning

Forberedelse H anvendes til det ramte område af anus flere gange om dagen, især efter afføring. Det er specielt designet til at hjælpe med symptomer på hæmorider, som omfatter kløe, brændende og hævelse. Det kan tages både som en stikpille eller anvendes som et aktuelt fløde.

Kløe

En af de vigtigste måder at forberedelse H anlæg er ved lindre kløe sensation. Kløe fører til yderligere irritation, der kan gøre hæmorider værre eller bare mere ubehageligt. Forberedelse H bruger hydrocortison, et godt kender anti-klør produkt, som den vigtigste ingrediens for at lindre kløe sensation.

Hævelse

Forberedelse H arbejder på venen hævelse ved hjælp af en anden aktiv ingrediens kaldet phenylephrin. Phenylephrin er en vasokonstriktor, hvilket betyder, at det snævrer åbninger af de hævede vener.

Smerter

Forberedelse H også indeholder den aktive ingrediens pramoxine. Pramoxine er en lokalbedøvelse, der hjælper til at dulme smerter forbundet med hæmorider, når det anvendes til det ramte område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com