Naturlig behandling for Depression

08/17/2011 by admin

Depression er en almindelig sygdom, der påvirker mennesker på forskellige måder. En person kan føle irritabel, mens en anden kan have problemer med at sove. Ifølge den National Institute of Mental Health, alvorlig depression er invaliderende og forhindrer en person i at fungere normalt. Det eneste, der gælder for alle, er imidlertid, at depression kan behandles. Der er mange naturlige måder at behandle depression.

Aromaterapi

Aromaterapi kan give en beroligende effekt på sanserne og behandling af milde former for depression. Denne behandling indebærer, ved hjælp af æteriske olier af visse planter, herunder basilikum, citron, jasmin, lavendel, rose, sandeltræ og orange. Den bedste måde at bruge disse olier er sted et par dråber i en skål med dampende vand og inhalere. Olierne kan placeres i badevandet så godt.

Akupressur

Akupressur bruger samme trykpunkter som akupunktur. Nogle almindeligt behandlede trykpunkter omfatter området 4 inches nedenfor knæskallen og i hule i bunden af halsen på bagsiden af hovedet. Den bedste måde at anvende akupressur er at vælge et par af trykpunkter på din krop og Anvend pres, når du føler tegn på depression eller stress.

Kost terapi

Vitaminmangel kan udløse depression. Sørg for at du får alle dine B vitaminer, som påvirker humør og følelsesmæssig stabilitet. Tilføje en god multivitamin til din daglige kost, og undgå produkter såsom kaffe, sukker, alkohol og mejeriprodukter, som kan også forværre depression.

Homøopati

Homøopati er en holistisk behandling i hvilken plante ekstrakter anvendes, som regel i pilleform eller gjort til te, til behandling af mange symptomer på depression. Hver Homøopatisk behandling adresser en specifik symptom. For eksempel, bruges sepia til dem, der bekymre sig om ansvar, mens aurum behandler følelser af selvværd og ignatia behandler sorg. En normal dosis er én indtagelse tre gange om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com