Daglige CoQ10 krav

09/02/2011 by admin

Daglige CoQ10 krav

Coenzym Q10 (CoQ10) er et enzym, der fungerer som en antioxidant og støtte produktionen af cellulære energi i den menneskelige krop. Derudover CoQ10 reducerer histaminindhold, forbedrer insulinfølsomheden og forbedrer styrke og funktion af dit hjerte muskler. Mens du kan få meget for dine CoQ10 krav fra din kost, mængden af CoQ10 skal du hver dag stiger med alderen og er påvirket af medicin.

Raske voksne

Raske voksne over en alder af nitten kræver ikke kosttilskud af CoQ10 som deres organer vil producere dette enzym naturligt og de vil også få CoQ10 fra kosten. Hvis du ønsker at reducere træthed eller CoQ10 som en antioxidant, derefter forbruge fødevarer, der indeholder høje niveauer af CoQ10 som oksekød, makrel, laks, sardiner, jordnødder, indmad, fuldkorn og spinat. University of Maryland Medical Center anbefaler voksne over en alder af nitten kan sikkert tage 30 mg til 300 mg dagligt.

Voksne i alderen 50 +

Voksne over 50 år har stigende krav til CoQ10 i kroppen på grund af dårlig immunforsvaret, øget eksponering til frie radikaler og hjerte-kar-sygdomme som forhøjet blodtryk og hjertesvigt. Phyllis og James Balch, forfattere af "Recepter for ernæringsmæssige Healing", enhver sund voksen over en alder af halvtreds anbefales at tage mindst 50 mg CoQ10 dagligt for at forebygge kroniske degenerative sygdomme.

Højt kolesteroltal

Lægemidler, der anvendes til at sænke kolesteroltallet er designet til at beskytte hjertet mod sygdom, statin narkotika som atorvastatin, enten cerivastatin, lovastatin, pravastatin og simvastatin mindske kroppens produktion af CoQ10 med op til 40 procent. En undersøgelse offentliggjort i "Cleveland Clinic Journal of Medicine" i 2010 gennemgået kliniske undersøgelser af CoQ10 og fundet de fleste forskere anbefalet 100 mg til 200 mg CoQ10 i patienter, der tager statin medicin til kolesterol.

Hjertefunktion

Supplere med CoQ10 hjælper med at støtte hjertefunktion og forbedre inddrivelsen af hjerte sygdomme såsom hjerteanfald og kongestiv hjerteinsufficiens. En undersøgelse offentliggjort i "The kliniske Investigator" i 1993, fandt CoQ10 kosttilskud forbedret symptomer, indlæggelse og komplikationer af patienter med kongestiv hjerteinsufficiens. Under denne undersøgelse fik patienter den høje dosis på 2 mg af CoQ10 for hvert kilo kropsvægt.

Advarsler

Tage kosttilskud af CoQ10 betragtes som sikkert med meget få registreret bivirkninger. Nogle mennesker kan opleve kvalme, opkastning, hud udslæt, mave ubehag og allergisk reaktion. Derudover kan supplere med CoQ10 blodfortyndende og forårsage en øget risiko for blødning. Folk at tage antikoagulerende, anti-trombocyttal, rådes diabetiske og anti-hypertensive medicin til at konsultere til deres sundhedsprofessionel, før du supplere med CoQ10.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com