Naturlægemidler for overgangsalderen nat nattesved

12/28/2010 by admin

Overgangsalderen er en overgangstid i en kvindes liv kendetegnet ved svingende hormonniveauer og engang uudholdeligt symptomer. De fysiske ændringer relateret til overgangsalderen er forårsaget af stejle dråber i østrogen niveauer. En af de mest almindelige og mest generende bivirkninger af overgangsalderen er nattesved. Nogle urter kan hjælpe med nattesved og harmonisere svingende hormonniveau, hvilket gør menopausen overgangen lidt lettere.

Evening Primrose Oil

Evening primrose olie hjælper med at fjerne hedeture og nattesved samtidig tilskynde en god nattesøvn. Evening primrose olie indeholder gamma linolensyre, som menes at påvirke prostaglandin produktion. Det er almindeligt anvendt til at lindre symptomer på præmenstruelle syndrom og kan også lindre ømhed, der ledsager fibrocystiske brystvæv. En effektiv dosis er mellem 2-8 kapsler pr. dag. Følge anvisningerne på flasken grundigt. Kigge efter natlysolie olie kapsler i helsekostforretninger.

Ginseng

Ginseng har blive en nyttig værktøj til behandling af hedeture og nattesved. Ginseng er normalt sælges som Koreansk ginseng eller amerikansk ginseng. Kigge efter ginseng i helsekostforretninger. Det er tilgængelig i tinktur form, kapsler og te. Følg dosering instruktioner omhyggeligt. Må ikke spise for 2 time før eller 2 timer efter tager ginseng. Det virker bedst på tom mave.

Sort Cohosh og salvie

Sort cohosh indeholder naturlige planteøstrogener, der kan hjælpe med at lette symptomerne på overgangsalderen herunder nattesved. Sort cohosh blev første gang brugt af indfødte amerikanere til at behandle forskellige kvindelige sundhedsspørgsmål. Det er almindeligt anvendt i Tyskland samt til behandling af hormonforstyrrelser. Sort cohosh sænker niveauer af LH, eller luteiniserende hormon; Denne handling hjælper med at minimere forekomsten af hedeture og nattesved. Tilgængelige i te eller tinktur form, det anbefales at tage i tinktur form for bedste effekt. Tag 1/2 teske 2 til 4 gange dagligt. Tage i 6 uger, tage en måned, så gentag processen.

Sage når det tages i form af en te kan hjælpe lindre hedeture og nattesved. Bruge almindelige sage du kan købe til din købmand. Lave en te ved at kombinere 2 tsps. tørret salvie med 1 kop kogende vand. Stejle i 10 minutter, stamme og drikke en til tre kopper dagligt. Det er sikkert at bruge på ubestemt tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com