Hvordan man kan hjælpe børn med AIDS

01/19/2011 by admin

Millioner af børn lider af HIV/AIDS på verdensplan. Ifølge den amerikanske Foundation for børn med AIDS (AFCA) dør 1.000 børn hver dag i Sahara. Du kan hjælpe børn fra hele verden få lægehjælp, symptom-afløser medicin og mad. Der er forskellige metoder og velgørende organisationer, der hjælper børn overalt leve et produktivt liv.

Instruktioner

• Oprette en personlig fundraising side på http://www.firstgiving.com/default.asp?did=1988. Skriv en kort besked om, hvorfor denne sag er vigtigt. Sende links til din side til venner, kolleger og familiemedlemmer. Penge dit websted genererer går direkte til den amerikanske Foundation for børn med AIDS.

• Donere din ekstra bil til den amerikanske Foundation for børn med AIDS ved at kontakte køretøj donationer til enhver velgørenhed. Denne organisation vil komme til dit hjem eller forretning vederlagsfrit og afhente din bil. Du får et skattefradrag og AFCA får penge fra salget af din bil eller reservedele til biler.

•, Amazon.com, en af de førende sælgere af bøger på internettet, har indgået et partnerskab med AFCA at sælge bøger. De penge du bruger på bøger sendes til organisationen til at fremme deres AIDS støtte.

• Vælge specifikke elementer give trængende børn gennem fundraising hjemmesiden ændre nutiden. Listen over indstillinger omfatter antibiotika, tre måltider om dagen, en beholder af fødevarer eller hospital leverancer. Priserne varierer fra $1 til $10.000.

• Send dine penge via mail til en organisation, der er omfattet børn med AIDS. Q fond for AIDS, en Heartland og børn med AIDS projekt er blot et par velgørende at hjælpe børn med AIDS.

Tips & advarsler

  • Tilslutning til et netværk af mennesker, der er interesseret i at hjælpe børn med AIDS og udvikle fundraising idéer. Ved at blive en supporter, modtager du månedlige opdateringer. Se, hvordan dine penge gør en forskel.
  • Donere til kun en velrenommeret velgørenhed. Det bør have en hjemmeside eller give dig en kvittering for dine donationer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com