Hvad er forskellen mellem en CCU & ICU?

01/02/2011 by admin

Hvad er forskellen mellem en CCU & ICU?

Hospitaler kan være skræmmende, og alfabet suppe af specialiserede afdelinger kan være forvirrende, især. To af de områder, der behandler de mest kritisk syge patienter er ICU og CCU. ICU, eller intensiv afdeling, bekymrer sig for den kritisk syge patient. CCU er et akronym, der kan stå for koronar pleje enhed, Cardiac Care enhed eller kritiske Care enhed. Kritiske Care Unit er blot et andet navn for en ICU. Typisk, dog, "C" i CCU står for blodprop eller hjertestop, med enheden sat op til at behandle forskellige hjerte betingelser, der kræver konstant overvågning og behandling. Alle afdelinger er udstyret med højtuddannede medicinsk og ammende personale og nødvendigt udstyr til at give meget tiltrængte omsorg for patienten.

ICU

Det primære fokus på Intensivafdelinger er at give konstant pleje til patienter, der kan have store organsvigt. Det er et sted hvor det er nødvendigt for medicin skal overvåges. Patienterne kan også kræve vejrtrækning behandlinger såsom intubation, hvor en vejrtrækning rør er placeret i luftvejene. Betingelsen af patienter i ICU kræver hurtig beslutningstagning og hurtig administration af passende behandling. Der er ofte en risiko for komplikationer efter kirurgi. Derfor er mange patienter på Intensivafdelinger indlæg kirurgiske patienter, især hvis operationen var særlig traumatisk.

CCU (hjerte/koronar pleje enhed)

CCUS primære centrum for opmærksomhed er hjertet. CCU giver specialiserede pleje til patienten, der har været indlagt på hospitalet med en blodprop i hjertet, hjerte relaterede komplikationer eller for hjertekirurgi. Personalet i denne enhed er specielt uddannet til at pleje og overvåge patienter med forskellige typer af hjertelidelser.

Strukturen af ICU

Patienten bliver passet på Intensivafdelinger er under konstant observation af behandlere. Sygeplejerskernes station er opbygget til at give mulighed for konstant visuelle overvågning af patienten. Rigelig plads giver livreddende udstyr skal være let tilgængelige. Trafikken og visitation af familiemedlemmer er begrænset til at skære ned på støj, give meget tiltrængte hvile for patienten at forbedre chancerne for inddrivelse og fjerne bakterier, der potentielt kunne placere den sårbare patient risiko for infektion.

Strukturen i CCU

Der er mange ligheder mellem strukturen i både ICU og CCU. Begge er designet til at begrænse stress for den kritisk syge patient. Visitation i CCU er begrænset til familiemedlemmer kun og besøgstid er begrænset til nogle få, korte, identificerbare tidsperioder pr. dag. Tæt overvågning af hjerte patient er nødvendige, så hjerte-skærme er forbundet til alle patienter. Disse overvågning enheder fremkalde konstant bip og summer. Nogle patienter kan også kræve ventilatorer. Sådanne anordninger, kombineret med den konstante bevægelse af personale kan gøre både CCU og ICU støjende og aktive, som kan være i strid med målet om stress reduktion, ifølge undersøgelser i tidsskrifter som miljø og adfærd (1998).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com