Health Savings Account Tips

12/10/2010 by admin

Health Savings Account Tips

Amerikanerne bruger en masse for sundhedspleje. Den samlede tab for sundhedspleje i 2008 oversteg $2,3 billion - næsten $7,700 for hver mand, kvinde og barn i landet. Sundhedspleje udgifter er ansvarlig for mere end 16 procent af landets bruttonationalprodukt, ifølge Henry J. Kaiser Family Foundation. Der er mange planer og forslag til ressourcespildet stigende sundhedspleje udgifter, herunder udvide adgangen til sundhed opsparingskonti til almindelige individuelle skatteydere.

Hvad er en Health Savings Account?

En Health Savings Account, undertiden omtales som en HSA er en to-komponent, skat stillede plan for at sætte forbrugerne tilbage i løkken, når det kommer til at styre deres egen sundhedspleje. Kongressen underskrev loven at gøre årsregnskabet tilgængeligt i December 2003. HSAs kombinere en skattefri individuelle opsparingskonto med en høj-fradragsberettigede sygesikring politik. Udgifter til lægebehandling er betalt af midler fra opsparingskonto med før skat dollars. Disse udgifter tæller opfylder selvrisiko på sygesikring politik. Hvis der opstår en katastrofal medicinske situation, er forsikringstageren dækket af hans high-fradragsberettigede sygesikring politik.

Begrænsninger

Du kan ikke have en HSA, hvis du er berettiget til Medicare. Du kan ikke have en personlig HSA, hvis du er en andens afhængige, selvom pårørende kan være omfattet af en familie HSA plan. Du kan ikke være omfattet af en anden sygesikring politik, som ikke er en kvalificeret, høj-fradragsberettigede politik. HSAs kan ikke være det bedste valg for alle forbrugere. Du bør omhyggeligt vejer alle dine muligheder inden oprettelse af en HSA.

Fordele

HSAs er undertiden benævnt medicinsk individuelle pensionsopsparinger konti (IRA), fordi bidrag til opsparingskonto del af disse planer er fradragsberettigede inden for de maksimale etableret af skatteret og regler for det indeværende skatteår. Du kan fratrække disse bidrag, når du filen din føderale selvangivelse, uanset om du vælger at specificere eller tage den standardfradrag. HSAs har ikke en brug-it-eller-lose-it funktion, ligesom fleksible udgifter konti. Midler bidrog til HSA opsparing konto forbliver i kontoen fra år til år indtil de er nødvendige, og de renter på disse midler markedsfordele skattefrie. Udlodninger, der bruges til at betale for kvalificerede medicinske udgifter ikke betragtes som skattepligtig indkomst. HSAs er bærbare personlige konti, som du kan tage med dig, når du skifter job. Høj-fradragsberettigede forsikringspolice spark i når beløb, selvrisikoen er opfyldt, som beskytter dig mod katastrofale tab.

Hvad skal man kigge efter

Health Savings Accounts er ikke alle skabt lige. Du bør skal shoppe rundt om at få den bedste kombination af planen funktioner for din situation. HSAs er i besiddelse af en administrator, der kan være et forsikringsselskab, en bank eller sparsommelighed institution, en gensidig fond selskab eller enhver anden organisation godkendt af Internal Revenue Service som kurator for individuelle tilbagetrækningsordninger. Bobestyreren håndtering din HSA skal være tilgængelige, når du har brug for det. Nogle trustees give checks eller hævekort, så du kan få adgang til penge på din konto straks. Spørg altid om gebyrer forbundet med driften af din HSA, herunder transaktionsgebyrer og vedligeholdelsesgebyrer. Midler har bidraget til en HSA kan betragtes som enten besparelser eller en investering. Da disse midler er tilladt at vokse skattefri, bør du overveje typerne investeringer din administrator vil give dig adgang til. Trustees, der tilbyder højtydende pengemarkedsforeninger eller konservative stock investeringsforeninger ud over passbook opsparingskonti kan give større fleksibilitet for din investeringsbehov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com