Tørre øjne smerter

02/17/2014 by admin

Tørre øjne smerter kan være en kronisk tilstand på grund af manglen smøring eller fugt, som kan forårsage betændelse. Mange, der lider af tørre øjne har en kløe eller brændende fornemmelse i øjnene. Tørre øjne kan også oprette følelsen, som om der er noget i øjet. Tårer hjælper til at bortfiltrere debris og mikroorganismer i øjet. Tårer er nødvendige for at bevare optimal sundhed for øjet.

Tørre øjne smerte symptomer

Tørre øjne smerte er en tilstand, der er ofte præget af tørhed, en ridse følelse og brændende. Tørre øjne betyder normalt, at der er en abnormiteter i laget tåre i øjet og kan endda nutiden ved at have rindende øjne. Tørre øjne smerter kan være intens, især da hornhinden har det højeste antal nerveender overalt i kroppen. Dem med tørre øjne kan ofte vågner med en alvorlig smerte, som om der er noget i øjet. Hvis tørre øjne smerter går ubehandlet, det kan ofte forårsage betændelse i hornhinden og en svær lysfølsomhed kan forekomme sammen med sløret syn.

Tørre øjne smerter årsager

Hvis en person har tørre øjne smerter, øjet er ikke længere producere tårer eller de fordamper hurtigt. Der er mange grunde til dette kan forekomme, herunder ældning, ændring i hormonniveauer, medicin såsom allergi medicin og blodtryksmedicin og fødsel kontrol. Opvarmning, air conditioning og udvendige klima kan også påvirke hvordan øjet producerer tårer som dem, der lever i tørre, støvede og blæsende klima er hvor tørre øjne syndrom er mere udbredt. Dem, der arbejder ved en computer hele dagen kan ikke blinke så ofte som de burde, forårsager tåreproduktion at falde og øjet til at tørre ud. Helbredsproblemer, såsom lupus, leddegigt, rosacia og Sjögrens syndrom er reumatoid forhold, der har virkninger som tør mund og tørre øjne.

Kronisk tørre øjne smerter

Tørre øjne smerter kan blive kronisk og ofte bliver alvorlig eller invaliderende. Det er vigtigt at lære at styre flair ups og reducere smerter, så du kan være trygge. Afhængigt af hvilken type øjendråber du har, kan det hjælpe dem til at være mere beroligende, hvis de er afkølet. Det er vigtigt at tjekke på instruktioner eller oplysninger, recept først, som nogle ikke kan være nedkølet. Øjet køleelementer eller varm komprimerer kan være nyttige i beroligende smerten. Brillerne kan også bidrage til at reducere mængden af sol, vind eller andre elementer, der påvirker dine øjne og reducere ikke kun slid på dine øjne, men også smerten.

Tørre øjne smerter og øjendråber

Hvis du har mistanke om, at du har tørre øjne, se en optometrist og opthamologist, der behandler tørre øjne. Øje læge vil sandsynligvis første anbefaler brugen af en natlig smøremiddel eller øjendråber, såsom restasis øjendråber eller ricinusolie dråber til at forbedre fugt i øjet. Ricinusolie dråber kan være brugt en til fire gange dagligt, med en dråbe i hver ramte øje. Irritation fra tørre øjne kan normalt være reduceret inden for et par uger. Brugerdefinerede ricinusolie dråber er også tilgængelige på LeiterRx.com og ApothecareOpthalmic.

Tørre øjne smerter og tåre kanalen skær

Langvarig brug af kunstige tårer kan være frustrerende, når det er nødvendigt flere gange om dagen. Der er en mulighed, der vil gøre eye smøring, mere enkle og effektive. Lacrisert er en tørre øjne smerter behandlingsmulighed, der omfatter et indstik fyldt med smøring, som indsættes derefter i tårekanalen. Dette system giver smøring og løbende fugt til øjet som en tåre ville gøre hvis fungerer korrekt. Indsætter placeret i øjnene om morgenen opløse hele dagen for at yde nødhjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com