Sådan kontrolleres for problemer med hjertet

12/13/2010 by admin

Hvis du tror, du oplever problemer med dit hjerte, du bør tage dem alvorligt og se en læge så hurtigt som muligt. Men der er metoder, du kan bruge på din egen for at tjekke for tilbagevendende hjerteproblemer. Udfører følgende trin, når du føler dig hjerte smerter af nogen art kan være nyttigt at gøre før at se lægen. En læge vil have hende egen sæt af tests, men du kan fortælle lægen, at du selv testet for forskellige hjertesygdomme symptomer som svimmelhed eller kvalme.

Instruktioner

• Flyt din venstre arm op og Bemærk Hvis der er nogen smerte, når du flytter den. Et tegn på at du kunne have haft et hjerteanfald kan være hvis du føler at smerten breder sig til halsen, når du flytter din arm. Andre symptomer at bemærke omfatter smerter i brystet, svaghed, svimmelhed og kvalme. Nogle gange er der ikke tydelige tegn når det kommer til hjerte problemer så sørg altid for at have en årlig helbredsundersøgelse med en læge, især hvis hjertesygdom løber i din familie.

• Se en læge og en af de første forsøg, som han vil højst sandsynligt udføre er en typisk fysisk eksamen. Lægen vil også kontrollere din sygehistorie for at finde en førende årsag eller hvis hjerteproblemer er arvelige i din familie.

• Har et elektrokardiogram (EKG) udføres, som vil måle din hjertets elektriske aktivitet. Denne test vil sørge for, at dit hjerte pumpe ordentligt. Ekkokardiografi er en anden test, der kan udføres, hvor undersøgelser bevægelse, størrelse og form af dit hjerte ved hjælp af lydbølger.

• Har en nuklear scanning udføres for at finde ud af hvordan dit hjerte muskler interagere med blodgennemstrømning af dit hjerte. For at gøre en nuklear scanning, radioaktivt materiale sprøjtes ind i dine Åre og lægen afgør, hvor meget af materialet blev taget af din hjertemusklen.

• Har en koronar angiografi test udføres, som en tynd slange er sted via din pulsåre fra armen til dit hjerte til at finde ud af, hvor blodgennemstrømningen er blokeret eller bremset i din krop. Væske er skudt gennem røret og derefter en x-ray er taget for at bestemme eventuelle blokering i blodgennemstrømningen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com