Homøopatiske middel mod tilstoppet Sinus med afbøjet Septum

06/28/2011 by admin

Når du har en afbøjet septum, er ikke brusk, der adskiller din næse ind i to nasal passager centreret. Det læner sig mod en passage eller den anden, hvilket gør at nasal passage mindre. Den mindre nasal passage fungerer ofte dårligt, og det kan resultere i problemer med bihulerne.

Sinfrontal

Homøopatiske midler bruges ofte ualmindeligt. Du kan købe dem på naturlige fødevarer butikker til selvbehandling. Nogle gange kan reagerer visse betingelser godt på en blanding af homøopatiske midler. Sinfrontal er en homøopatisk blanding lavet til behandling af tilstoppede eller inficerede bihuler. I en dobbelt-blind, kontrollerede forsøg, hvis resultater blev offentliggjort i September 2009 spørgsmålet om anvendt Sundhedsøkonomi og sundhedspolitik, patienter med bihulebetændelse inddrives fra deres symptomer hurtigere efter behandling versus dem, der tog placebo. Recovery varede længere så godt. Efter tre uger forblev otte gange så mange patienter, der tager Sinfrontal symptomfri som disse tager placebo.

Mennesker med en afbøjet septum, der er tilbøjelige til tilstoppede bihuler og infektioner kan finde Sinfrontal en sikker og effektiv måde at behandle deres tilstand. Fordi det er en navnebeskyttet blanding, kan du nødt til at spørge en homøopatisk læge at bestille det for dig, hvis din lokale helsekostforretning ikke bærer det.

Generelle homøopatiske midler

Fælles homøopatiske behandlinger for tilstoppede bihuler omfatter kali bichromicum, marum verum Kortlæbe og silicea. Kali bichromicum, adresser, problemer med bihulerne, der vedrører septum. Det er afledt af kalium bichromate, et mineral sammensatte. Marum verum Kortlæbe virker på sinus problemer, der fører til den ene side af næsen bliver mere tilstoppet end den anden---en fælles begivenhed for mennesker med en afbøjet septum. Det er afledt af kat timian, et medlem af mint familien af planter. Silicea hjælper bihuler, der udløser et stort pres i hovedet. Ligesom kala bichromicum, er silicea afledt af mineralske kilder.

Sikker Homøopatisk behandling

Homøopatiske midler er stærkt fortyndet, hvilket gør dem generelt fri for bivirkninger og bivirkninger. Men de producerer også meget forskellige svar fra person til person. For de bedste resultater, når du tager en homøopatiske middel, Giv det omkring en time til at arbejde. Hvis det ikke lindre dine symptomer, kan du prøve et andet middel. Når du finder et middel der lindrer tage dine symptomer en ny dosis hver gang dine symptomer begynder at komme tilbage. Når din tilstand rydder helt, afbryde midlet.

Homøopatiske midler kommer i sublinguale perler eller dråber. For perler, sted fem til ti perler under tungen og tillade dem at opløse. Til dråber, sted 5-10 dråber af midlet lige på tungen og tillade dem at absorbere for et øjeblik før indtagelse.

Det er en god idé at rådføre sig med en homeopathist til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din sinus problemer relateret til afbøjet septum. Hun kan hjælpe dig med at reducere mængden af trial and error og få de mest tilfredsstillende resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com