Rolle af cystein

07/07/2011 by admin

Der er mange vigtige aminosyrer findes i den menneskelige krop. Disse bittesmå næringsstoffer, som omfatter cystein i deres rækker, udføre og fremme sund kropsfunktioner. Cystein er en uvæsentlig aminosyre, hvilket betyder, at det er lavet i kroppen. Men dens niveauer bør holdes i skak.

Identifikation

Cystein er en aminosyre, der kommer fra methionin, en anden aminosyre. Det findes også i en række almindelige fødevarer, herunder fjerkræ, broccoli og yoghurt; en mangel på cystein er sjældne.

Slimhinder

Slimhinder, der har bosat sig i lungerne opstår, når en person har luftvejsproblemer. Cystein hjælper med at nedbryde proteiner i slimhinder for at hjælpe slippe af med den.

Taurin produktion

Taurin, en aminosyre, der hjælper med at regulere hjertet og absorbere fedtopløselige vitaminer, er afledt fra oxidation af cystein i bugspytkirtlen.

Glutathion

Cystein hjælper antioxidant glutathion fungerer korrekt. Glutathion er til stede i alle kropslige væv og hjælper med at bekæmpe frie radikaler, mens du spiller en vigtig rolle i afgiftning så godt.

Acetaminophen forgiftning

Cystein er ofte gives intravenøst at forhindre leveren og nyreskader i overdosis af acetaminophen, almindeligvis kendt som Tylenol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com