Hvordan man kan helbrede hud allergier med vitaminer

07/21/2011 by admin

Når en person lider af en hudallergi, er den første ting, der ofte kommer til at tænke en lokalbehandling af en slags. Gnid lidt salve på huden i et par dage og problemet blot går væk. Selvom dette kan være en gavnlig metode af healing en hudallergi, er der andre teknikker, der har vist positive resultater. Én måde er at bruge vitaminer som et kursus i behandling. Ideen bag denne tilgang til pleje er, at mange mennesker faktisk blevet mangelfuld i en række af vitaminer, som kan påvirke sundheden for en persons hud, hvilket gør dem lidt mere sårbare over for allergi.

Instruktioner

• Start tager E-Vitamin kosttilskud. Ifølge Journal of Investigative Dermatology, kan at tage et tilskud af E-Vitamin fungere som en antioxidant for huden. Det anbefales, at en person tager omkring 400 mg om dagen for at få resultater.

• Øge mængden af C-Vitamin i din kost. Meget ligesom Vitamin E fungerer denne særlige vitamin også som en antioxidant for din hud. Det er bedst at forsøge at få Vitamin C naturligvis i citrusfrugter og grønne, bladgrøntsager, men du kan også tage et supplement til at sikre, at du får den rigtige mængde. Målet for mellem 500 og 1.000 milligram af dette vitamin hver dag.

• Prøv at få lidt mere Vitamin A hver dag. Det kan komme som en overraskelse for nogle, men a-vitamin er afgørende for at reparere væv af en persons hud, gør det et vigtigt supplement til at hjælpe helbrede huden på grund af allergi. Ifølge Institute of Medicine, bør den anbefalede kost godtgørelse være 800 mikrogram for kvinder og 1000 mikrogram for mænd.

• Brug et supplement (eller et aktuelt lotion) indeholder niacin. Niacin har den forskellige kvalitet af at være en anti-inflammatorisk, som kan lette problemerne omkring en hudallergi og kan lindre irriteret hud.

• Tag en Vitamin B-kompleks. Mens en Vitamin B-kompleks har vist nogle fantastiske resultater i lempelse ældningstegn, kan det også hjælpe behandle og helbrede hud allergier, da en mangel i dette særlige vitamin har været knyttet til dermatitis.

• Tal med din læge om at få en recept for Vitamin K (den eneste måde at få dette vitamin i supplement form). K-vitamin virker dybest set indefra og ud, hjælper til at holde blodet koagulation korrekt, så du kan helbrede allergi påvirker din hud.

Tips & advarsler

  • * Før du begynder enhver kursus i behandling for en hudallergi, bør du konsultere din praktiserende læge eller en hudlæge for at sikre, at vitaminer vil arbejde for din specifikke allergi. * I stedet for at tage et supplement til a-vitamin, prøve at bruge en aktuel form af dette vitamin, især når du allerede får nok i din kost.
  • * Det er bedst ikke at gå over den anbefalede kost godtgørelse for a-Vitamin, da dette bestemt vitamin kan ophobes i kroppen og forårsage forgiftning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com