Naturlægemidler for ADHD for voksne

06/16/2011 by admin

Naturlægemidler for ADHD for voksne

Attention Deficit Hyperactivity Disorder eller ADHD, er et handicap, der viser symptomer som koncentrationsbesvær, korte opmærksomhed spænder og glemsomhed, samt irritabilitet, søvnløshed, impulsivitet, rastløshed, dårlig organisatoriske færdigheder, humørsvingninger og depression. ADHD menes at være forårsaget af en forringelse i den retikulære aktiverende system i hjernen. Hvis en person med ADHD får for meget visuel, lydlig, følelsesmæssige og andre interne stimulation, har hjernen svært ved at fokusere på én ting mens tuning ud en anden. Der er alternative naturlægemidler rådighed der kan behandle ADHD uden bivirkninger af vestlige medicin.

Kamille

Mange mennesker drikker kamillete før sengetid eller at berolige deres nerver. Kamille blomst ekstrakt har egenskaber, der hjælpe med at lindre angst i dem med ADHD. Resterende rolig hjælper en person fokus og blive mere på opgaven.

GotU Kola

Gøtu Kola er kendt for at fremme blodcirkulationen i hele kroppen. I Indien har Gotu Kola mangeårige ry for at hjælpe stigende koncentration og hukommelse, som ofte er svækket af ADHD.

Ginkgo biloba

Selvom Ginkgo biloba har været brugt i kinesisk medicin siden 2800 f.kr., bruger vestlige medicin for nylig bladekstrakt til behandling af sygdomme som involverer hjernen og centralnervesystemet. Denne urt fungerer som en antioxidant og stimulerer blodcirkulationen. En undersøgelse af børne- og Ungdomspsykiatrisk psykiatri, regionalt Hospital Bozen i Bolzano i Italien, brugt Wender Utah skala--en skala, der anvendes til vurdering af voksne for ADHD - for at teste Ginkgo biloba som en alternativ behandling for ADHD. "Under Ginkgo biloba behandling, patienternes gennemsnitlige scores forbedret betydeligt samlet og hyperaktivitet, uopmærksomhed og umodenhed faktorer. Denne indledende undersøgelse indikerer, at Ginkgo biloba kan være en gavnlig og nyttig behandling af ADD, med minimale bivirkninger."

Scutellaria lateriflora (aka kalot)

Skullcap anvendes primært til at hjælpe med at lindre angst, søvnløshed, udmattelse og depression. Det er rigt på mineraler, der er nødvendige for at støtte et sundt nervesystem. Nogle voksne med ADHD har symptomer irritabilitet og angst. Denne urtemedicin kan bruges til at hjælpe med disse symptomer.

Rooibos

Denne urt indeholder mindst 37 naturlige antioxidanter, mineraler, vitamin C og alpha-hydroxy syrer. Det har også anti-krampagtige og anti-angst egenskaber, hvilket gør det nyttigt til behandling af stress og søvnløshed.

Avena sativa (oatstraw)

Høj i mineraler, oatstraw bruges i mange nærende drikkevarer. De nærende egenskaber lindre nogle symptomer på attention deficit sygdomme og alle typer af nervøs udmattelse.

Citronmelisse

Citronmelisse giver en mild beroligende virkning og har været anvendt til behandling af ADHD. Det menes, at citronmelisse understøtter mentale ydeevne, opmærksomhedsspændvidde, nøjagtighed og hukommelse.

Baldrian

Baldrian er bedst kendt for at hjælpe mennesker med søvnløshed har afslappende søvn uden at ændre de naturlige faser af søvn. Denne urt er også nyttig som en mild beroligende for mennesker, der oplever følelsesmæssige stress.

Tjørn

Denne urt menes at øge omsætning til hjernen og falde betændelse forårsaget af allergi forbundet med ADHD.

Advarsler

De ovenstående urter anvendes til mange forskellige formål, ud over ADHD. Mange mennesker tror, at fordi urter er naturlige, de er uskadelige og kan tages med noget eller på når som helst og i enhver mængde. Det er ikke sandt. Urter kan være meget potent og skal bruges med skøn og med hjælp fra en professionel biopat, læge eller farmaceut. Der kan være bivirkninger, hvis de anvendes forkert. Fuldt Læs advarselsmærkater og retninger for urter før du afleverer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com