Mest almindelige pludseligt indsættende allergi hos børn

06/27/2012 by admin

Snuse, en hoste og en løbende næse er muligvis ikke tegn på forkølelse i børn, men snarere allergi. Børn reagerer mere end voksne for allergener fordi børns organer og immunforsvar er stadig under udvikling. Dette efterlader børn åben til flere muligheder for en pludseligt indsættende af allergi. Allergi er ikke altid uundgåelige, men de kan behandles. Når de er identificeret, er allergi nem at forebygge og behandle.

Eksem

Eksem er almindeligt hos børn under 2. Babyer og små børn både kan have eksem typisk på ansigt, arme eller ben uden nogen åbenbar grund. Eksem er en allergisk reaktion, der vises på huden som en kløende, røde udslæt, der breder sig meget hurtigt. Det er ikke en allergisk reaktion på en ting især, bare en betingelse, der kan overføres genetisk. Hvis et barn har en allergi overfor noget især som mælk, handle eksem op, når barnet bruger mælk.

Fødevareallergi

Den mest almindelige pludseligt indsættende af fødevareallergi hos børn er peanuts, mejeriprodukter og tomater. Det anbefales, når vi indfører disse fødevarer for første gang, at vente to dage til at observere dit barn. Hvis der er nogen reaktion, er det sikkert at antage, at hun ikke er allergisk over for at bestemt mad. Hvis hun er allergisk, hun vil vise tegn såsom nældefeber, hævelse af ansigt eller tunge og overdreven hoste og nysen.

Luftbårne allergi

Luftbårne allergier kan let påvirke unge børn. Partikler i luften som pollen, støv og Dyreskæl kan forårsage en allergisk reaktion. Hvis du bemærker tegn på bivirkninger, kan du få dit barn testet for at afgøre, hvad der specifikt er årsag reaktion. Air filtration og en 24-timers børn antihistamin kan give lindring og forhindre en reaktion.

Skimmel

Skimmelsvamp er en anden pludselig allergi hos børn. Skimmel går ofte uopdaget i husholdningernes vægge og tæpper. Mold er almindeligt i hverdagen og bor i sengetøj, sofaer og tæpper. Børn, der er allergisk over for skimmelsvamp vil vise tegn på en allergisk reaktion som nældefeber, nysen eller udslæt, hver gang han kommer i kontakt med det. Hvis dit barn har en mold allergi, skal du muligvis købe særlige tæpper og en luftrensning system til dit hjem.

Fragrance

Børn med allergi kan vise tegn på en reaktion på duftstoffer i sæber, shampoo og rensemidler. Den første ting du skal gøre, hvis dit barn har en hudreaktion er at stoppe med at bruge sæbe på hendes hud og skifte til en duft-fri og dye-fri vaskemiddel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com